Avenged Sevenfold_websak

Konsert

Avenged Sevenfold

Spiller i Oslo Spektrum lørdag 9. november 2013 kl. 19.30

California-bandet Avenged Sevenfold, også kalt A7X, fyller Oslo Spektrum med hardtslående metalcore lørdag 9. november 2013!

Nesten tre år etter forrige turné og med et nytt album på trappene, er de dyktige bandmedlemmene igjen klare for ny turné og nye forrykende liveopptredener på europeisk og norsk jord.

Avenged Sevenfolds femte studioalbum, Nightmares, har solgt til gull og resultert i bandets beste utgivelse hittil og førsteplass på Billboards albumliste. Ved siden av favorittsangene «Nightmare», «So Far Away» og «Welcome To The Family» gjorde Avenge Sevenfold seg spesielt bemerket med sangen og radio-hiten «Carry On» som var skrevet til dataspillet Call of Duty Black Ops 2.

I tillegg til hardtslående Avenged Sevenfold vil heavy metal-bandene Five Finger Death Punch og Avatar  sørge for en komplett helaftenaften denne lørdagen.

Los Angeles-bandet Five Finger Death Punch har siden debutalbumet «The Way Of The Fist» fra 2007 opplevd økende popularitet og suksess. Bandet har nærmest vært fast inventar på en rekke metalfestivaler i Europa og solgt til gull i en rekke land.

 

Velkomment til en helstøpt metalaften i Oslo Spektrum lørdag 9. november kl. 19.30!

Special Guest: Five Finger Death Punch og Avatar.

 

Salgsstart:
Tirsdag 28. mai kl. 09.00
Billettpris:
Stå- og sitteplasser: 420,- (+ serviceavgift)
Ingen aldersgrense.
For større grupper, kontakt Oslo Spektrums Billettkontor.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familet arrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Business Club-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Business Club-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
image/jpegSalkart 109 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk