r+©yksopp008[1]_545x363

Oslo Spektrum Business Club

Med Business Club-billetter kan du og dine gjester oppleve et bredt spekter av konserter og show med egen inngang og servering i uformelle og hyggelige omgivelser.

Business Club-billetter inkluderer:

• Seter i salen (minimum 4 billetter)
• Smakfull tapas
• Eget barområde
• Egen inngang

Pris: kr 1 650,- pr. billett (eks. mva. på deler av beløpet).

Kort film av Oslo Spektrum losje og Business Club-område

Business Club-billetter passer for både store og små bedrifter. Business Club-billetter kan kjøpes til et enkelt arrangement, uten avtale, eller man kan inngå en Business Club-avtale med fleksibilitet i forhold til hvilke arrangementer man ønsker å oppleve.

Fordelen med å inngå en Business Club-avtale er at avtalekunder har prioritet de gangene det er knapphet på billetter. En avtale tegnes for ett år av gangen med et minimumsuttak på 30 Business Club-billetter i løpet av et år. Uttaket av Business Club-billetter bør skje i avtaleåret, men selve arrangementet kan derimot avholdes etter at avtalen er utgått.

For å kunne følge med på nye arrangementer anbefaler vi å bli mottaker av vårt Business Club-nyhetsbrev. Meld deg på via www.oslospektrum.no/nyhetsbrev!

Dersom du ønsker å bestille billetter, har spørsmål eller du ønsker en befaring, ta kontakt med Cathrine Heiberg på +47 982 27 933 eller sende e-post til osbc@oslospektrum.no.

 

Med vennlig hilsen

Oslo Spektrum Arena

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk