CdS_websak

Sirkus

Cirque du Soleil - Varekai

Besøker Oslo Spektrum 1.-3. september 2017

Cirque du Soleils storslåtte forestilling, Varekai, kommer endelig til Oslo Spektrum 1.-3. september 2017.

Fredag 1. september er Cirque du Soleil tilbake i Oslo, denne gangen med det klassiske og kritikerroste showet Varekai, en suksessforestilling for hele familien, regissert av Dominic Champagne.

Langt inne i en skog, på toppen av en vulkan, finnes en ekstraordinær verden. En verden fylt med underverk og mysterier. En verden kalt Varekai.
Fra himmelen slippes det ned en ensom ung mann, og historien om Varekai begynner. Han kastes inn i den magiske skogens skygger, en kaleidoskopisk verden som er gjennomsyret av vidunderlige skapninger. Han tas med på en eventyrlig reise, like spektakulær som fantastisk.

Storslått og imponerende
Det som en gang var et lite følge av tjue gateartister på midten av åttitallet har nå vokst seg til en stor institusjon med over 4 000 ansatte med høyt kunstnerisk nivå. På under tre tiår har Cirque du Soleil framført sine forestillinger og blitt sett av over 160 millioner publikummere i over 50 land.

Cirque du Soleil har gjort seg berømt med sin kombinasjoner av storslåtte produksjoner, halsbrekkende akrobatikk, fantastisk musikk og humoristiske klovnenummer, til glede for barn og voksne.

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til nok en fantastisk kvalitetsforestilling med Cirque du Soleil i Oslo Spektrum!


Forestillinger:
Fredag 1. september kl. 20.00
Lørdag 2. september kl. 16.30
Lørdag 2. september kl. 20.00
Søndag 3. september kl. 13.00
Søndag 3. september kl. 16.30

Showets varighet er ca 2t15m inkludert pause.

Salgsstart:
Onsdag 1. mars kl. 09.00
Billettpris:
Billettpriser fra 440,- til 1200,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familet arrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Business Club-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Business Club-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation Norge
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk