Green Day_websak

Konsert

Green Day

Spiller i Oslo Spektrum onsdag 25. januar 2017 kl. 19.30!

Green Day og turneen «Revolution Radio Tour» ønskes velkommen til Oslo Spektrum 25. januar 2017.

Punkrockbandet Green Day, kall dem gjerne «verdens beste liveband», er kjent for å levere musikk og show av høyeste kvalitet. Gruppa, som består av Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tre Cool, har nå ladet opp etter forrige turné, og gleder seg igjen til å møte sitt trofaste publikum på norsk jord. Sist gang Green Day spilte i Oslo, i 2013, spilte de på Ullevål stadion.

Green Day slo igjennom i 1994 med platen ”Dookie” og låtene "Basket Case", "Longview" og "When I Come Around". 7. oktober slipper de sitt 12 studioalbum, ”Revolution Radio”. Første single fra albumet, ”Bang Bang”, er allerede sluppet i USA og tok umiddelbart førsteplassen på Billboard-listen.

Det er med stor glede og stolthet vi inviterer til et gjensyn med disse elleville rockerne 25. januar kl. 19.30 i Oslo Spektrum. Velkommen!

Salgsstart:
Fredag 9. september kl. 09.00
Billettpris:
Ståplass: 655,- (+ serviceavgift)
Sitteplass: 755,-/655,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Friction AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk