Hår og skjønnhet_websak

Hår & Skjønnhet 2017

I Oslo Spektrum lørdag 11. og søndag 12. februar 2017!

11. til 12. februar 2017 kan du oppleve et helt nytt - HÅR & SKJØNNHET. Flere sentrale aktører har sammen med NFVB gått sammen for å gi deg en helg med stort faglig påfyll og masse inspirasjon!

Med Hår & Skjønnhet ønsker vi at du skal oppleve det ypperste innen faglig utvikling, inspirasjon og kreativitet. NFVB har derfor gjort store endringer i konseptet som vi er overbevist om at du kommer til å bli svært fornøyd med. 

Oslo Spektrum blir rigget med en stor scene hvor det kontinuerlig vil foregå faglige demonstrasjoner og visninger. Det betyr at du kan oppdaterer deg på de nyeste teknikkene og se fantastiske frisyrer hver time gjennom hele helgen. Ikke nok med det, både lørdag og søndag vil avsluttes med et fantastisk show med vårens og sommerens hotteste trender. Alt dette blir levert av våre ledende leverandører som du finner i vårt nye Lounge-området.

Med vinterens Hår & Skjønnhet ønsker vi å gi deg faglig oppdatering, inspirasjon og kreativitet for året 2017.Vi ønsker deg velkommen til Hår & Skjønnhet 2017 i Oslo Spektrum. La deg inspirere!

Les mer på http://www.harogskjonnhet.no/


Åpningstider:
Lørdag 10-17
Søndag 10-17

 

 

Salgsstart:
Fredag 16.12.16 kl. 15.00
Billettpris:
Dagsbillett: 480,- (inkl. mva og serviceavgift)
Skoleelev, dagsbillett: 145,- (skole/studiebevis må fremvises ved inngang. Inkl. mva og serviceavgift).
Helgepass: 855,- (inkl. mva og serviceavgift)

Barn under 12 år gratis i følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Artistens hjemmeside:
http://www.harogskjonnhet.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk