James Newton Howard_websak

Konsert

James Newton Howard: 3 Decades of Music For Hollywood!

I Oslo Spektrum mandag 13. november 2017 kl. 19.30.

Åtte ganger nominert til Oscar og vinner av Grammy-pris for sitt arbeid med Hans Zimmer på The Dark Knight. James Newton Howard er ingen hvem som helst hva filmkomponister angår.

På hans merittliste finner vi filmer som The Hunger Games, The Dark Knight, The Bourne Legacy, Pretty Woman, Michael Clayton, Jaget, Charlie Wilson’s War, I Am Legend, Blood Diamond, Waterworld og mange, mange flere. Og la oss ikke glemme introen til Akutten.

I disse dager er han aktuell med de nye Harry Potter-filmene, den første av disse, «Fabeldyr og hvor de er å finne», har premiere på norske kinoer onsdag 16. november 2017.

Dette blir den aller første gangen James Newton Howard fremfører og presenterer musikken sin på en scene. Og det vil bli litt av hvert for filmelskere å kose seg med. Sammen med sitt symfoniorkester og kor vil han fremføre flere av sine mest kjente verk. Det vil bli storskjermer med bilder og klipp fra hans filmer, og mellom slagene vil Newton Howard fortelle om sin rolle i noen av tidenes største filmproduksjoner. Det vil også bli vist filmklipp hvor vi får høre fra gigantene i filmverdenen som han har jobbet med, hvor de vil fortelle om sine erfaringer med James Newton Howard.

Vi gleder oss veldig til en helaften med musikk fra film og TV i Oslo Spektrum mandag 13. november kl. 19.30!

Salgsstart:
Fredag 18. november kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 795,-/695,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

 

 

 

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Business Club-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Business Club-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
FKP Scorpio og Goldstar AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk