John Legend_websak

Konsert

John Legend

Spiller i Oslo Spektrum onsdag 27. september 2017 kl. 19.30.

I forbindelse med albumet «Darkness and Light”, som ble sluppet til strålende kritikker i desember 2016, legger John Legend ut på en omfattende turné denne høsten. Onsdag 27. september 2017 spiller han i Oslo Spektrum!

John Legend har til nå solgt millioner av album verden over og vunnet en rekke priser i løpet av sin karriere. Han har også nylig gjort seg bemerket i filmbransjen, i den populære storfilmen ”La La Land” som han var med å produsere. I tillegg kan du høre ham i tittel-låta til den kinoaktuelle ”Skjønnheten og udyret” der han synger sammen med Ariana Grande.

John Legends karriere begynte sakte, men sikkert da han debuterte ved å spille piano for Lauryn Hill på låta “Everything is Everything”. Han ble lagt merke til, og fikk etterhvert faste sceneopptredener i en rekke stater. Legend ble så presentert for selveste Kanye West som raskt signerte John Legend i sitt plateselskap. I desember 2004 ga John Legend ut sitt debutalbum, “Get Lifted”, som tok fansen med til nye musikalske høyder.

Velkommen til en melodiøs aften med selveste John Legend i Oslo Spektrum onsdag 27. september kl. 19.30!

Salgsstart:
Fredag 31. mars kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 655,-/460,- (+ serviceavgift)
Ståplasser: 555,- (+ serviceavigft)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familet arrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Business Club-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Business Club-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Artistens hjemmeside:
http://www.johnlegend.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk