Karpe Diem_websak

Konsert

Karpe Diem - Heisann Spektrum

Karpe Diem inntar Oslo Spektrum - 3 kvelder på rad!

I 2013 ble Karpe Diem første norske hiphopband til å fylle Oslo Spektrum. I 2017 gjør de det igjen, denne gangen hele tre kvelder på rad – 20.04, 21.04 og 22.04.

Siden Chirag Patel og Magdi Abdelmaguid lanserte sitt Heisann Montebello-prosjekt med et spektakulært trippelslipp i november 2015, har de gitt ut til sammen sju låter og sju monumentale musikkvideoer. De har skapt engasjement, høstet lovord, nominasjoner og priser. Gjennom en utsolgt klubbturné og en innholdsrik festivalsommer, har de med all mulig tydelighet befestet sin posisjon som landets aller beste liveband. Anmelder-sekserne har haglet og allsangen runget hele veien fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. 

”Kan jeg gi terningkast sju?” Det lurte Romsdals Budstikke etter å ha sett showet på Moldejazz i sommer. ”Hvis det noensinne var tvil om Karpe Diem er Norges beste liveband – så fjernet de den i går,” slo Nordlys fast etter at bandet gjestet Tromsø i februar.  Og under overskriften ”Konger på hjemmebane,” trillet Aftenposten til seks på terningen etter å ha opplevd dem på OverOslo i juni. 

Når aller siste låt i Montebello-rekken (Gunerius) slippes mandag 29.august, vil neste mulighet til å oppleve alle låtene, karakterene og stemningen i Karpe Diems storslåtte liveinnpakning, være de tre konsertene i Oslo Spektrum. På hjemmebane igjen – større og råere enn noen gang.

Salgsstart:
Tirsdag 30. august kl. 12.00
Billettpris:
Grisebingen (ståplass): 990,-
Ordinær stå- og sitteplass: 590,-

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familet arrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Business Club-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Business Club-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
TimeOut
Artistens hjemmeside:
http://karpediem.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk