Karpe Diem_websak

Konsert

Karpe Diem

Spiller i Oslo Spektrum lørdag 9. mars 2013 kl. 19.30

Det er mye å glede seg til for Karpe Diem-fansen framover. Denne høsten får vi albumet ”Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor & far i døden”, og 9. mars 2013 ønsker Oslo Spektrum velkommen til konsert med Norges mest populære hip-hop duo.

Karpe Diem består av Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid. De møttes i år 2000 og begynte straks å lage musikk sammen. Historien videre er et moderne norsk eventyr. Den første EP-en ”Glasskår” kom i 2004 og solgte til gull. Debutalbumet ”Rett fra hjertet” fulgte i 2006 og ble belønnet med Alarmprisen og Spellemannsnominasjon. Siden den gang har Karpe Diem blant annet vunnet ”Årets Spellemann”, Bendiksenprisen, ”Best Norwegian Act” på MTV Awards, og ikke minst solgt mange, mange plater. Sanger som ”Piano”, ”Under Overflaten” og ”Tusen Tegninger” har blitt allemannseie, og fanskaren vokser i takt med hitsinglene.

Suksessoppskriften er like enkel som den er genial. Musikken er både frisk og tilgjengelig med radiovennlige refrenger, mens tekstene har både sjel, dybde og humor. Med elegante skråblikk på alt fra fremmedfrykt til platebransjen har Karpe Diem klart kunststykket å fange sin generasjons virkelighet på tape. Og etter alt å dømme har eventyret om Chirag og Magdi så vidt begynt.

Du skal lete lenge etter en mer publikumsvennlig duo enn gutta i Karpe Diem. Sammen med bandet ”Something Sally” og ”DJ En som heter Marius” har de skapt stjerner i øynene til publikum på sine sagnomsuste konserter de siste årene. Snart er det endelig Oslo Spektrum som står for tur, og vi gleder oss til 9. mars 2013!


Her er den første singelen fra ”Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden"


Arrangører: Live Nation og TimeOut Agency

Salgsstart:
Lørdag 22. september kl. 10.00
Billettpris:
Ståplass: 469,- (+ serviceavgift)
Sitteplass, kategori 1: 550,- (+ serviceavgift)
Sitteplass, kategori 2: 469,- (+ serviceavgift)

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Live Nation og TimeOut Agecy
Artistens hjemmeside:
http://www.karpediem.no/
image/jpegSalkart 71 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk