Katt Williams ny_websak

Stand up

Katt Williams - 11:11 RNS World Tour

Oslo Spektrum torsdag 7. juni 2018 kl. 19.30

OBS! Arrangementet har fått ny dato!
Billetter kjøpt til opprinnelig dato (19.11.17) gjelder for ny dato. Dersom refundering ønskes kan dette gjøres frem til 18. januar 2018.

 

Den legendariske komikeren og entertaineren Katt Williams står på scenen i Oslo Spektrum torsdag 7. juni 2018 kl. 19.30.

Etter 20 år i humorbransjen har Katt Williams holdt posisjon som en av verdens morsomste. Han er en ekte entertainer, kjent som komiker, designer, rapper og skuespiller. Det er kanskje noen som også kjenner han som Money Mike i filmen «Friday After Next»!

Den legendariske komikeren, skuespilleren og rapperen Katt Williams skulle opprinnelig på sin første turné i Europa i vinter, men på grunn av en filminnspilling ble turneen utsatt til i sommer. Nå er det klart at det blir et helt nytt show han tar med seg til Oslo Spektrum den 7. juni. Den nye turneen har navnet 11:11 RNS World Tour.
 
«Katt Williams skulle egentlig komme til Norge med sin Great America Tour, men siden turneen ble utsatt og showet ble lagt ut på Netflix i januar har han nå bestemt seg for å komme til Norge med et helt nytt show istedenfor, noe som er utrolig kult! Det viser at Katt Williams er like hardtarbeidende med materialet sitt som han er på scenen», sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

Det er en glede å ønske velkommen til Katt Williams i Oslo Spektrum 7. juni 2018!

Salgsstart:
Fredag 01.09.17 kl. 09.00
Billettpris:
Sitte: 495 ,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familet arrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Business Club-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Business Club-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul
Artistens hjemmeside:
http://kattwilliams.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk