KattWilliams_web

Stand up

Katt Williams - Conspiracy Theory

Oslo Spektrum søndag 19. november 2017 kl. 19.30

Den legendariske komikeren og entertaineren Katt Williams står på scenen i Oslo Spektrum søndag 19. november 2017 kl. 19.30.

Etter 20 år i humorbransjen har Katt Williams holdt posisjon som en av verdens morsomste. Han er en ekte entertainer, kjent som komiker, designer, rapper og skuespiller. Det er kanskje noen som også kjenner han som Money Mike i filmen «Friday After Next»!

Humoren hans har alltid hatt en politisk undertone, og har til tider skapt diskusjoner rundt temaer som raserelasjoner, politivold og livet på gata. Denne gangen er det konspirasjonsteorier, og deres til tider fanatiske troende, som skal få gjennomgå. Enden er nær, romvesen går i blant oss, vi landet aldri på månen og alle tv-kanaler sender ut konstruerte tankebølger, skapt av CIA. Hva er sant? Vi får snart høre hva han har å si.

Nå har du endelig muligheten til å oppleve Katt Williams med "Conspiracy Theory" i Oslo Spektrum 19. november kl. 19.30. Velkommen!
 

Salgsstart:
Fredag 01.09.17 kl. 09.00
Billettpris:
Sitte: 495 ,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. For Disney on Ice er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Business Club-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Business Club-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul
Artistens hjemmeside:
http://kattwilliams.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk