La La Land_websak

Konsert

La La Land in Concert

I Oslo Spektrum fredag 27. oktober 2017 kl. 19.30.

Grip muligheten til å oppleve «La La Land» med musikk fremført av det praktfulle symfoniorkesteret Stockholm Concert Orchestra, under ledelse av dirigenten Erik Ochsner, i Oslo Spektrum fredag 27. oktober!

I Norge har ‘La La Land’ fått svært gode anmeldelser. Filmpolitiets general Birger Vestmo beskriver «La La Land» som et musikalsk drømmeri som man lett kan la seg rive med av, med fengende nynnbare toner og flotte bilder som fester seg på netthinnen.

«La La Land» ble nominert i hele 14 Oscarkategorier, inkludert beste originalmusikk (komponert av Justin Hurwitz) og beste originale stykke. Under Golden Globeutdelingen satte «La La Land» rekord ved å vinne alle de syv kategoriene den var nominert i, inkludert beste film og beste originalmusikk.

Vi tilbyr en unik opplevelse - en hybrid av film, Stockholm Concert Orchestra og sangen til Emma Stone, Ryan Gosling og John Legend. Velkommen til en stor musikk- og filmopplevelse i Oslo Spektrum 27. oktober kl. 19.30.

Salgsstart:
Fredag 28. april kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 795,-/595,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. For Disney on Ice er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Billettbestilling:

www.billettportalen.no eller kundesenter på telefon 21959200 (hverdager 10-17).
For større grupper, send mail til gruppe@oslospektrum.no.

For billetter til rullestolbruker og ledsager, ring kundesenter.

 

Ansvarlig arrangør:
Partman AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk