Lars_web_545x333

Konsert

Lars Vaular

Spiller i Oslo Spektrum lørdag 28. april 2018 kl. 19.30.

Lars Vaular lader nå opp til et storslagent show i Oslos storstue. Lørdag 28. april skal ti år med hip hop-hits og stor kunst oppsummeres. Vi får også høre spennende låtmateriale av nyere dato. Den svært produktive bergenseren har i august sluppet mixtapene "Loading" og "Loading 2", med hits som “Big data”, “Håret e tebake”, “Gangbangin” og “Next level”. Her leker han med estetikken fra de gamle datamaskinene, og tar oss med tilbake til en pikslete tid - til tiden før informasjonen begynte å flyte i strie strømmer og algoritmene fikk verdensherredømme.

Debuten kom i 2007 med albumet "La Hat". Siden den gang har han klart å bygge opp en meget sterk katalog med album som "D’Glede" (2009), "Helt om natten, helt om dagen" (2010), "Du betyr meg" (2011) og "1001 Hjem" (2013). Lars Vaular har også hatt stor suksess med trilogien "666 ALT", "666 GIR" og "666 Mening" (2015), og for ikke glemme det vellykkede samarbeidet med Vinz, Unge Ferrari, Kamelen og Myra.

Han har befestet sin posisjon som en kompromissløs kunstner, en som tøyer grenser og tar sjanser. Gå ikke glipp av det beste fra Lars Vaular i Oslo Spektrum lørdag 28. april kl. 19.30. Velkommen!

Salgsstart:
Torsdag 24. august kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 560,-/460,- (+ serviceavgift)
Ståplasser: 460,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familet arrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Business Club-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Business Club-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Artistens hjemmeside:
http://www.larsvaular.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk