Mamma Mia 1 web

Mamma Mia

Oslo Spektrum 28.-30. oktober.

Originalversjonen på engelsk besøker Oslo Spektrum i oktober. Det blir kun 5 forestillinger fra 28. – 30. oktober.

MAMMA MIA! er den ultimate ”feel-good” musikalen og nå fremføres den på engelsk i Norge for første gang. Den internasjonale turnéen med originalversjonen på engelsk har spilt verden over med stormende suksess. Siden åpningen i Dublin i 2004, er den sett av over 3 millioner mennesker i Europa, Asia, Sør-Afrika og New Zealand. Også i byer hvor en lokal produksjon har spilt for fulle hus, har publikum et ønske om å se originalversjonen på engelsk slik vi kjenner den fra Londons West End og Broadway. I Stockholm så rundt 1 million mennesker den svenske versjonen. Da den internasjonale turnéen kom et drøyt år senere, ble samtlige forestillinger utsolgt med det samme, og turnéen kommer nå tilbake dit for 2. gang før den fortsetter til Oslo. I denne oppsetningen synges alle sangene slik vi alle kjenner dem, og det er rom for allsang i salen.

MAMMA MIA! er et enestående fenomen i musikalverdenen. Siden premiéren i London i 1999 har over 32 millioner mennesker sett forestillingen i teatre verden over. Mamma Mia – The Movie ble en formidabel og verdensomspennende kinosuksess. Etter at filmen kom selges det nå flere Mamma Mia-billetter i London og New York enn for 10 år siden.

Musikk og sangtekster er av Benny Andersson og Björn Ulvaeus. MAMMA MIA! er skrevet av Catherine Johnson og regissert av Phyllida Lloyd. Koreografien er av Anthony van Laast, scenografien av Mark Thompson, lysdesign av Howard Harrison, lyddesign av Andrew Bruce og Bobby Aitken og musikalsk ledelse, ekstramateriale og arrangement av Martin Koch. Den internasjonale turnéen presenteres av Judy Cramer, Richard East og Bjørn Ulvaeus for Littlestar i samarbeids med Universal, Stage Entertainment, NGM og Stageway. Schinrud Productions er samarbeidspartner i Oslo.

Forestillingen varer i ca 2 timer og 40 min inkludert en 20 minutters pause.

For mer informasjon om MAMMA MIA!, se: www.mamma-mia.com

Forestillinger:
Torsdag 28. oktober, kl. 19.30
Fredag 29. oktober, kl. 17 og kl. 21
Lørdag 30. oktober, kl. 15 og 19.30

Billettpris: 630,-

Billettbestilling, forbruker:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
www.oslospektrum.no / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133

For billett til rullestol/ledsager, kontakt Oslo Spektrums Billettkontor.

Ansvarlig arrangør: Stageway
 

image/jpegSalkart 101 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk