Sting_websak

Konsert

Sting

Spiller i Oslo Spektrum mandag 25. september 2017 kl. 20.00.

I kjølvannet av “57th & 9th World Tour“ og en rekke utsolgte konserter i Nord-Amerika, Europa og Sør-Amerika, utvider Sting turneen ved å legge til fire konserter i Europa. En av disse konsertene finner sted i Oslo Spektrum mandag 25. september kl 20.00.

På turnéen får Sting følge av gitarist Dominic Miller, Josh Freese (trommer) og Rufus Miller (gitar). Som Special guests får vi høre Joe Sumner og Percy Cardona (trekkspill).

Stings nyeste album, “57th & 9th“, er hans tolvte studioalbum som soloartist og hans første rock/pop-prosjekt på mer enn et tiår. Låtene fra albumet representerer et bredt spekter av Stings musikalske uttrykk og kan sammenlignes med den gitardrevne førstesingelen, “I Can’t Stop Thinking About You“, den rå “Petrol Head” og den storslagne «50,000». Albumet er produsert av Martin Kierszenbaum og spilt inn sammen med Stings trofaste samarbeidspartnere; Dominic Miller (gitar) og Vinnie Colaiuta (trommer) – I tillegg til Josh Freese på trommer, gitarist Lyle Workman og Tex-Mex-bandet «The Last Bandoleros».

Siden 1989 har Sting gitt ut 14 solo-album og solgt nærmere 100 millioner album som soloartist og medlem av The Police. Han er også forfatter, skuespiller og respektert aktivist. Og sammen med konen Trudie Styler etablerte han i 1989 Regnskogfondet for å bidra til å beskytte verdens regnskoger og urbefolkningen som lever i regnskogsområdene.

Velkommen til et møte med Sting, en stor kunstner og musiker, i Oslo Spektrum mandag 25. september kl. 20.00.

 

Salgsstart:
Fredag 26. mai kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 850,-/600,- (+ serviceavgift)
Ståplasser: 650,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Artistens hjemmeside:
http://www.sting.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk