Image

Familieforestilling

”Walking With Dinosaurs” inntar Oslo Spektrum fra den 27. oktober t.o.m 1. november 2009.

200 millioner år etter at de var konger på jorden er de tilbake. Basert på den prisvinnende BBC-serien med samme navn har du nå muligheten til å bli med på en ferd tilbake til dinosaurenes verden – med ”ekte” dinosaurer i full størrelse. Gå ikke glipp av det som anses å være tidenes mest spektakulære show, ”Walking With Dinosaurs.” Forestillingen er på norsk. Varighet ca. 1,5 time inkl. pause (med forbehold).

 

Arrangementet er avsluttet: 27.10.09-01.11.09

Fra TV-serie til liveshow
TV-serien bestod av 6 episoder, og tok publikum med tilbake til dinosaurenes tid i form av å simulere en naturdokumentar om de gigantiske dyrene som en gang gikk på denne jorda. Dokumentaren er blitt sett av 700 millioner mennesker, og er BBCs mest sette dokumentarfilm noensinne. Når showet ankommer Oslo Spektrum skal hele scenegulvet ryddes for å gi plass til kjempedyrene. Den største av dem, Brachinosaurus, er 12 meter høy og 18 meter lang. Showet har allerede blitt en kjempesuksess og er sett av 2 millioner mennesker.

 
 


Se dinosaurene kjempe for tilværelsen på samme jordoverflate som oss. Alt dette mens fryktinngytende Tyrannosaurus Rex puster deg i nakken. Det blir kun 11 forestillinger, så vær raskt ute med å kjøpe billetter. 


Underholdning utenom det vanlige
Kunnskap kombineres med en levende fortalt historie om dinosaurenes levetid, fra de dukket opp i Triassic-perioden til hvordan de utviklet seg til kjemper i Jurassic-perioden og til slutt døde ut. Det spektakulære showet tar deg med inn i et eget univers hvor dinosaurene går rundt i salen, og publikum virkelig får ta del i dyrenes kamp for å overleve. Dette blir underholdning i særklasse for hele familien. Skaperne av showet har brukt 6 år på å gjenskape de gigantiske dyrene, som besøker Oslo Spektrum i form av animasjon, avansert datateknikk og spesielle effekter verden aldri har sett maken til. Dinosaurene har hud, muskler og fysikk som de ekte skapningene. Avansert datateknikk gjør at de puster, flekser muskler, skriker og viser følelser.

Forestillingsdatoer og tider:
Tirsdag 27.okt kl. 18:30
Onsdag 28.okt kl. 18:30
Torsdag 29.okt kl. 14.30 (ekstraforestilling) og 18:30
Fredag 30.okt kl. 15:30 og 19:30
Lørdag 31.okt kl. 11:00, 15:00 og 19:00
Søndag 1.nov kl. 11:00, 15:00 og 19:00

Priser (f.o.m. 3 år, anbefales ikke for yngre barn):
Kr. 395,-
Grupperabatt, (minimum 10 personer) kr. 345,-
 

Billettbestilling, forbruker:
Ved oppmøte:
Kun på Oslo Spektrums Billettkontor
Pr. telefon: Tlf: 815 11 211 
Kjøp på internett: www.oslospektrum.no  / www.billettservice.no

For billettbestillinger ring oss på telefon 815 11 211.

Tilbude om gruppebestilling er for bedrifter som bestiller mer en 10 billetter til samme forestilling. Ved bestilling trenger vi følgende kontaktinformasjon: Bedriftens navn, kontaktperson, telefonnummer (på dagtid) og e-postadresse. Hvis ønskelig sender vi faktura på gruppebestillinger, billettene vil da bli sendt rekommandert etter mottatt betaling.

Vær oppmerksom på at en gruppebestilling må bekreftes av kjøper, når antall billetter er bekreftet så blir bestillingen bindende.

Ansvarlig arrangør:  Schinrud Productions

  Image

 

 

 

 

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk