CirqueDuSoleilWEB

Akrobatikk med Cirque du Soleil:

Delirium

imponerer oss 1. og 2. oktober 2007 kl. 19.30. Dørene åpner 1 time før. Priser: kr. 775,-/650,-/550,-. Varighet ca. 1,5 time uten pause. Reservasjoner til firma/gruppe: les mer.
På arrangementsdagen kan billetter kjøpes direkte på vårt billettkontor.

Arrangementet er avsluttet: 01.-02.10.07

"Delirium" er det franskcanadiske nycirkuskompaniets første arenaproduksjon noensinne og besøker Europa og Norge for aller første gang.  Forestillingen byr på en mengde unike nummer som kombinerer akrobatikk på høyeste nivå med dans, teater, spektakulære kostymer og en helt unik lys- og lydproduksjon.

Flammesluker Guy Lalibertè skapte Cirque du Soleil i 1984 i en liten by utenfor Quebec i Canada.  I løpet av 2007 turnerer de verden rundt med 13 ulike forestillinger, "Delirium" er den første og eneste arenaproduksjon og i tillegg gjør de fem permanente show i Las Vegas, en i Orlando og seks turnerende.

Musikken er suggestiv, i stil med Café del Marseriens nedtonede beats og melodier med DJ's og produsenter som bl.a. Louie Vega, Roger Sanchez, Sasha, Francois K., Eric Kupper, Thievery Corporation, A Man Called Adam og Ibizarre.

For billetter til rullestolbrukere med ledsager og billetter til firma/gruppe, ring Oslo Spektrums billettkontor direkte, tlf. 815 11211. Ved firma-/gruppebestilling vil vi sende faktura og billettene sendes rekommandert etter mottatt betaling.

 

Ansvarlig arrangør:  Gunnar Eide Concerts AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk