p!ink

Konsert

P!NK

Maksimerer stemningen i Oslo Spektrum, mandag 9. november.

Dørene åpner ca. kl. 18.30.

Supportband, Evermore, forventes å gå på scenen ca. kl.19.45.

Pink forventes å gå på scenen ca. kl. 21.00. Slutt ca. kl. 22.45.

Vi oppfordrer alle til å komme i god tidi!

Arrangementet er avsluttet: 09.11.09

Damen som slo igjennom med knall rosa piggsveis er nå ute med sitt femte album, ”Funhouse”. Hun er kjent for personlige tekster og en sjelfylt, kraftig stemme. Med over 23 millioner solgte album, to Grammy`s, og fem MTV Music Awards i bakhånd, er hun klar for å innta Oslo Spektrum 9. november, 2009! <b>Salgsstart er mandag den 9.mars, kl. 09.

Hitparade
Det er nesten ti år siden, P!nk, tok verden med storm gjennom sterke radiohits og karakteristisk personlighet. Hennes andre album, ”M!ssundaztood,” solgte over 16 millioner kopier på verdensbasis, og inneholder hits som ”Just Like a Pill,” og ”Family Portrait”. Det var imidlertid coveren av Labelles hit ”Lady Marmelade”, til filmen Moulin Rouge, som virkelig satt P!nk på verdenskartet i 2001. Låten, som ble laget sammen med Christina Aguilera, Lil`C og Mya, høstet mange priser og ble en stor publikumsfavoritt.

Personlig skissebok
”Funhouse” er altså P!nk`s femte album, og singelen ”So what” er den første av dem som har nådd helt til topps på den amerikanske Billboard-listen. Albumet, som ble annonsert i høst, beskrives som ennå mer personlig, avslørende og blottlagt enn tidigere utgivelser. Selv beskriver P!nk ”Funhouse” som det mest sårbare hun har utgitt, og legger ikke skjul på at hennes relativt ferske skillsmisse hadde stor innflytelse på mange av tekstene. Til tross for dette legger hun vekt på at hennes nyeste album ikke er noe breakup album”, heller en god blanding av kontrasten mellom kjærlighetssorg og ren glede. P!nk hevder selv at for hvert album hun lanserer avslører hun sine mest personlige problemer, og at problemene løses med sang. Hun ser på sitt eget liv som et karneval, noe som kan forklare det brede spekteret av temaer og melodier på albumene hennes.

Get the party started
Gjør deg klar til å se den karismatiske punk-jenta med de hjerteskjærende historiene, live i Oslo Spektrum. Ta del i hennes innerste tanker, la deg rive med til radiofavorittene, og nyt de kreative kostymene til den lille, store damen. Billettsalget starter den 9.mars kl. 09.00.

Priser inkl. billettavgift.:
Ståplasser: kr. 485,-
Sitteplasser: kr. 515,- / kr. 380,-

Billettbestilling:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
www.oslospektrum.no / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133

Billettbestilling, bedrift-/institusjonskunder, minimum 10 billetter:

Cathrine

Eller på telefon: 22 05 29 33 / 815 11 211

Tilbudet om gruppebestillinger er for bedrifter som bestiller mer en 10 billetter til samme forestilling.

Ved bestilling trenger vi følgende kontaktinformasjon: Bedriftens navn, kontaktperson, telefonnummer og e-postadresse.

Hvis ønskelig sender vi faktura på firmabestillinger, billettene vil bli sendt rekommandert etter mottatt betaling.

Vær oppmerksom på at en gruppebestilling må bekreftes av kjøper. Når antall billetter er bekreftet så blir bestillingen bindende.

 

 

Ansvarlig arrangør:  Live Nation

 

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk