mm

Konsert

AVLYST! - Marilyn Manson i Oslo Spektrum søndag 8. november kl. 19.30.

Ovennevnte konsert er dessverre avlyst!
Kjøpte billetter refunderes der de er kjøpt senest 15.12.09.

Arrangementet er avsluttet: 08.10.09

Det er gått to år siden sist, og Marilyn Manson har brukt de på å slå tilbake med et forrykende sterkt album, "High End Of The Low", som høster strålende kritikker. Fans og presse er alle enige at dette er noe av det beste og mørkeste vi har fått høre fra denne kanten på lang tid. Twiggy Ramirez er endelig tilbake i bandet og sammen med resten av bandet har de skapt et album som står knallsterkt.

Det er tid for å flytte musikken og energien fra albumet over på scenen, og fylle Oslo Spektrum til randen med rå musikk og sjokkerende bilder. Det er ikke til å komme utenom at Marilyn Manson er kjent for mer enn bare musikken. Rykter og historier har florert rundt denne mytiske karakteren, og hans egne tekster, videoer og bilder har vært som bensin på bålet. Dette er også noe av styrken i liveshowene, for sjelden får man servert et lignende show. Kulisser, video, kostymer og lys fyller rommet med en magisk stemning og gir publikum en opplevelse utenom det vanlige.
I sommeren turnerer de med Slayer under den omreisende Mayhem Festival turneen, og tilbakemeldingene på konsertene er overveldende. Samspillet og energien er på topp og publikum blir dratt med.
Den kommende turneen blir deres 12 store turne, og med 7 album bak seg har de nå et hav av materiale å spille fra. Spenningen er alltid stor rundt spillelistene, men at det blir bra er det ingen tvil om.
Det er i år 20 år siden bandet ble formet i Florida som Marilyn Manson & The Spooky Kids. Musikken og uttrykket har alltid vært følelsesladet og provoserende, og det har alltid vært kvalitet tvers gjennom. Manson selv har vært aktivt ute med sine meninger og tanker, og mange har blitt overrasket over hans politiske engasjement. Det kan spores i tekstene hans, men han har selv påpekt at det hovedsaklig er musikken og ikke budskapet som er i fokus. Musikken og underholdningen!

Pris: kr. 485,- inkl. billettavgift for stå-/sitteplasser. 
Max: 8 billetter pr. person.


Billettbestilling, forbruker:
Ved oppmøte: Kun på Oslo Spektrums Billettkontor
Pr. telefon: Tlf: 815 11 211 / tlf: 815 33 133
Kjøp på internett:  www.oslospektrum.no / www.billettservice.no 

For billetter til rullestolbrukere med ledsager og gruppebestilling til firma som ønsker faktura på mer enn 10 billetter, ring Oslo Spektrums billettkontor direkte på
tlf. 815 11 211.

Tilbudet om gruppebestillinger med faktura er for bedrifter som bestiller mer en 10 billetter til samme forestilling. Ved bestilling trenger vi følgende kontaktinformasjon: Bedriftens navn, kontaktperson, organisasjonsnummer, telefonnummer på dagtid og e-postadresse. Hvis ønskelig sender vi faktura på gruppebestillinger, billettene sendes rekommandert etter mottatt betaling.
Gruppebestillinger kan også sendes pr. mail til bestilling.  På dager med salgsstart blir bestillinger via mail behandlet hvis det er billetter igjen, og når køen i luken og telefonene er ferdigbehandlet. Det kan derfor lønne seg å ringe.
Vær oppmerksom på at en gruppebestilling må bekreftes av kjøper, når antall billetter er bekreftet er bestillingen bindende.

Ansvarlig arrangør:  Norway Rock

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk