eros

Konsert

Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti kommer til Norge den 10. november. Dørene åpner ca. kl. 18.30. Eros Ramazzotti forventes å gå på scenen ca. kl. 20.00. Vi oppfordrer alle til å være ute i god tid!

Arrangementet er avsluttet: 10.11.09

Italieneren Eros Ramazzotti synger like bra både på italiensk, spansk og engelsk, og smelter hjerter verden over uansett språk. Dette har gjort han kjent ikke bare i den engelskspråklige verden, men også i spansktalende områder som Sør- og Sentral-Amerika. Han lager fengende og livlig dansemusikk som gjør det vanskelig for folk å stå stille. Med sine sydhavsmelodier og fantastiske stemme er det ikke alltid like viktig å skjønne hva han synger om, men heller fokusere på musikken, stemningen og rytmen. Den unike stemmen gjør han spesiell og løfter musikken til nye høyder.

Fjorårets samleplate ”E2” var en dobbelt-cd med hits. Her får man høre ny innspillinger av noen av hans mesterverk i tillegg til nye sanger. ”E2” toppet lister over hele verden og lå i flere uker på topp her hjemme. På albumet finner vi ikke bare alle de store klassikerne hans, men også et godt utvalg av hans mest kjente duetter. I løpet av hans karriere, og på denne samleplaten, har han samarbeidet med storheter som Cher, Carlos Santana, Ricky Martin, Tina Turner, Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Anastacia, og mange fler.

Eros Ramazzotti har gitt ut 9 studioalbum, i tillegg til livealbum og samleplater, og har til sammen solgt over 50 millioner album på vedensbasis. Han ble kjent allerede i 1990 med plata ’In Ogni Senso’, men det var først med plate nummer 2 ’Tutte Storie’ i 1993 at det virkelig tok av både hjemme og i resten av Europa. Hans første samlealbum ”Eros” toppet de norske listene i ukevis og lå fantastiske 38 uker på VG-lista, noe som må kalles en bragd i seg selv. Vi ser frem til en stor konsert i Oslo Spektrum, vær raskt ute med kjøp av billetter! Salgsstart den 18. mai kl. 09:00.

Priser:
Sitteplasser kr: 705,-/605,-

Billettbestilling, forbruker:
www.oslospektrum.no / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133

Billettbestilling, gruppekunder:
gruppe@oslospektrum.no eller på telefon: 815 11 211

For billettbestillinger under 10 personer ring oss på telefon 815 11 211.

Tilbudet om gruppebestillinger er for bedrifter som bestiller mer enn 10 billetter til samme forestilling. Ved bestilling trenger vi følgende kontaktinformasjon: Bedriftens navn, kontaktperson, telefonnummer og e-postadresse.  Hvis ønskelig sender vi faktura på gruppebestillinger, billettene vil bli sendt rekommandert etter mottatt betaling.

Vær oppmerksom på at en gruppebestilling må bekreftes av kjøper. Når antall billetter er bekreftet blir bestillingen bindende.

Ansvarlig arrangør: Live Nation

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk