boh web

Konsert

Band of Horses

Spiller i Oslo Spektrum 20. februar 2011 kl. 19:30!

Band of Horses har fått overveldende positive reaksjoner både i Norge og i Europa for øvrig, og de topper den oppadgående kurven med et besøk i Oslo Spektrum i februar.

Amerikanerne har besøkt Norge flere ganger siden debuten "Everything All The Time" i 2006, og Øyafestivalen var bandets første festivalopptreden i Europa etter at plata ble sluppet. Siden den gang har de besøkt Rockefeller, Folken, Hovefestivalen og Øyafestivalen igjen. Da de besøkte Rockefeller tidligere i år ble billettene revet bort på bare et par dager. Bandet har siden debuten gitt ut to album, "Cease To Begin" og nå sist "Infinite Arms". Skivene har fått anmelderne til å trekke sammenligninger med mange bra, om enn forskjellige, artister. Navn som Neil Young og Crazy Horse, My Morning Jacket, Tom Petty & The Heartbreakers, Creedence Clearwater Revival og Iron & Wine, er gjengangere i Band of Horses-anmeldelser.

Deres låter har også vært svært ettertraktet som soundtrack for film, TV-serier og spill. Mange kjenner til ”Life on Earth” som var soundtracket til ”Eclipse” i Twilight-sagaen og ”The Funeral” som var et populært soundtrack og brukt til blant annet TV-serien ”Criminal Minds”.

Etter publikums mottagelse av Band of Horses å dømme, kommer konserten i Oslo Spektrum til å bli en uforglemmelig begivenhet.

Support:
The Megaphonic Thrift

Club Spektrum: Kun ståplasser.
Billettpris: 370,- + billettavgift.

Billettbestilling:
www.oslospektrum.no, tlf 815 11 211
www.billettservice.no, tlf 815 33 133

For billetter til grupper, rullestolbruker osv. Ta kontakt med Oslo Spektrums billettkontor.

Ansvarlig Arrangør: Spoon Train

 

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk