tylorswift_web

Konsert

Taylor Swift

Oslo Spektrum 9. mars 2011 kl. 19:30.

Taylor Swift har tross sin unge alder blitt en anerkjent og prisbelønnet countryartist. Vi får gleden av å oppleve henne i Oslo Spektrum onsdag 9. mars 2011.

Vi har høye forventninger til Taylor Swift sitt nyeste album, Speak Now, som slippes den 25. oktober. 20-åringen har nemlig allerede rukket å selge over 13 millioner album og vant hele fire Grammy Awards i 2010 for sitt andre album Fearless, det mest prisbelønnede album i countrymusikkens historie. En av de fire prisene ga den aller høyeste utmerkelsen “Grammy Award Album of the Year”.

”If you listen to my albums, it’s like reading my diary”, har Taylor sagt om musikken hun produserer. Hun skriver sjelfulle pop- og countrylåter, og har på sitt nye album Speak Now et tydelig og spennende konsept, hvor hver av låtene er en bekjennelse. I tillegg til en suksessfull karriere som sanger, musiker og låtskriver, har Taylor Swift også hatt flere roller i film og TV-serier. Mange husker henne nok fra filmene Hannah Montana: The Movie og Valentine’s Day. Hennes siste singel Mine er allerede inne på Topp 20 på radiolistene – og på vei oppover!

NB: Ingen support!

Billettpris:
Ståplasser: Kr 525,-, inkl. billettavgift.
Sitteplasser:Kr 625,-, inkl. billettavgift.

Billettbestilling:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
www.oslospektrum.no / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133

For billetter til grupper, rullestol og ledsager, kontakt Oslo Spektrums Billettkontor.

Les mer om Taylor Swift på www.taylorswift.com .

Ansvarlig arrangør: Live Nation

 

image/jpegSalkart 101 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk