Avicii_web

Konsert

Avicii

Spiller i Oslo Spektrum søndag 4. mars kl. 22.00. Dørene åpner kl. 21.30.

 

 Aviciis (Tim Berg) konsert i som skulle vært avholdt lørdag 18.02.12 er desverre flyttet på grunn av sykdom hos artist. Ny konsertdag er 4.mars 2012.

Allerede kjøpte billetter vil være gyldige på tilsvarende show på ny dato. Publikum som ikke lenger ønsker å benytte sine billetter kan refundere disse der de er kjøpt. Dette vil si at billetter kjøpt på nett må refunderes via Billettservice, billetter hentet ut på Narvesen, Postkontor eller 7-eleven refunderes på en av disse utsalgsstedene. Billetter kjøpt i billettluka på Oslo Spektrum refunderes der. Siste frist for refundering er onsdag 29. feb. 


Kontakt vedrørende billettspørsmål:
www.oslospektrum.no / 815 11 211
www.billettservice.no / 815 33 133

Andre henvendelser kan rettes til pressekontakt Elisabeth Norheim, presse@atomicsoul.no, mob 46912600.

 Bak artistnavnet Avicii (også kalt Tim Berg) skjuler den svenske 21 åringen Tim Bergling seg. Allerede i 2008 gjorde han stor suksess med sin remix av temasangen til Commodore 64 spillet “Lazy Jones”. I 2009 ble han kåret til ”Breakthrough producer/DJ of 2009” og siden den gang har singler som ”Bromance”, ”Levels”, "Street Dancer" og ”Fade Into Darkness” herjet både utesteder og hitlister. De siste årene har han turnert verden rundt og samarbeidet med verdensstjerner som Tiësto, Dizzee Rascal, Sophie Ellis Baxter og David Guetta.

Avicii lar seg begeistre av mange forskjellige musikksjangere og nekter å bli satt i bås. I musikken hans kan man høre inspirasjonen fra både Eric Prydz, Sebastian Ingrosso og Daft Punk, så vel som sampling fra soullegender som Etta James. Men mest av alt er det svenske multitalentet kjent for sitt eget sound: fengende melodier med høyenergiske produksjoner som skaper elektrisk stemning på dansegulvet!

Vær med på festen når nåtidens og fremtidens lyd fyller Oslo Spektrum 18. februar 2012.

Lad opp med den fantastiske ”Seek Bromance” her

Salgsstart:
Fredag 14. oktober kl. 09.00
Billettpris:
440,- (eks. serviceavgift)
18 årsgrense - leg.plikt!
Kun ståplasser!

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ansvarlig arrangør:
Atomic og Sky Agency
Artistens hjemmeside:
http://www.avicii.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk