Muse_websak

Konsert

AVLYST - Muse

Onsdag 5. desember 2012 kl. 19.30!

MUSE AVLYSER KONSERTEN I OSLO SPEKTRUM

Onsdag 5. desember skulle Muse holdt konsert i Oslo Spektrum. På grunn av at bandets vokalist Matthew Bellamy for noen dager siden brakk foten på to steder må vi dessverre meddele at konserten er avlyst. 
Arrangør Live Nation, Oslo Spektrum og bandet beklager dette på det sterkeste. 

Billetter refunderes der hvor de er kjøpt. Refundering starter lørdag 1. desember. Siste frist for refundering av billetter til MUSE I Oslo Spektrum er fredag 1. februar 2013.

Hvis du kjøpte billettene dine via et av våre utsalgssteder (Posten, Narvesen, 7-Eleven eller billettluke tilknyttet et spillested), kan du kontakte disse utsalgsstedene innefor respektive kjeder for å få refundert billetter.

Billetter kjøpt på 815 33 133 eller på Billettservice.no refunderes ved å ringe 815 33 133.

Billettene vil bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt ved kjøp.

Du må ta kontakt med Billettservice eller det stedet hvor du kjøpte billettene FØR siste frist for refundering er utløpt!

 

Muse er kjent for grenseløs, progressiv rock med ambisiøse innslag av alt fra elektronika til klassisk musikk. Siden debutalbumet ”Showbiz” (1999) har de bygd opp en mannsterk fanskare som fremdeles vokser i takt med overbevisende liveopptredener og stadig nyskapende musikk fra trioen med Matthew Bellamy i front. I dag har det prisbelønte bandet over 13 millioner fans på Facebook, og i september kommer det sjette studioalbumet som det er knyttet stor spenning til.

På scenen er Muse en sann nytelse for både øyne og ører. Da de sist gjestet et utsolgt Oslo Spektrum (2009) var stemningen elektrisk. Konserten var en uimotståelig symfoni av synther, lasere og kledelig grandiositet. Både anmeldere og publikum var i ekstase: Dagbladet spådde at alle tilstedeværende ville legge seg i kø neste gang bandet kom på besøk, og Lydverket meldte om religiøse tilstander i salen.

En ny konsert har siden den gang vært etterlengtet og etterspurt, og det er derfor en stor glede å kunne slå fast at Muse spiller i Oslo Spektrum 5.desember. Dette er et band som er nødt til å oppleves live!

Fansen har skyhøye forventninger til det sjette Muse-albumet, og etter smakebitene å dømme vil de nok en gang overgå seg selv. Se den omdiskuterte albumtraileren her:

 

Support: Deap Valley (US)

Billettpris:
Sittende: 550,-/500,- (+ serviceavgift)
Stående: 500,- (+ serviceavgift)

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Artistens hjemmeside:
http://muse.mu/
image/jpegSalkart 71 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk