Mumford_websak

Konsert

Mumford & Sons

Spiller i Oslo Spektrum 11. april 2013 kl. 19.30

På grunn av stor pågang blir den planlagte konserten med Mumford and Sons på Sentrum Scene i april flyttet til Oslo Spektrum. Nå får heldigvis enda flere gleden av å oppleve det prisbelønte bandet torsdag 11. april 2013! 

Indie-folkrock bandet Mumford & Sons har tatt kritikere og publikum med storm de siste årene. Debutalbumet ”Sigh No More” (2009) var et knallsterkt album med sanger som ”The Cave” og Little Lion Man”. I 2012 kom det mye etterlengtede oppfølgeralbumet ”Babel”, fylt med forførende sanger som ”I Will Wait” og ”Whispers In the Dark”. Mumford & Sons har oppnådd stor suksess med sin blanding av country, bluegrass og rock tilsløret av en god dose engelsk melankoli. Det er befriende med åpenhjertig og romantisk musikk i en tidsalder der ironien iblant kan stå i fare for å spise opp sjela di. Mumford & Sons folkrock er både lengtende og trøstende, men mest av alt vakker.

På scenen gir de fire medlemmene i Mumford & Sons alt, både til publikum og hverandre. Sammen utgjør de en samstemt helhet hvor hver eneste mandolinstreng bidrar til å skape nerve og stemning. Det blir en uforglemmelig kveld i Oslo Spektrum torsdag 11. april 2013!

Opener: Half Moon Run
Main support: Mystery Jets
 


Se Mumford & Sons framføre ”I Will Wait” her:

 

Salgsstart:
Fredag 30. november kl. 09.00
Billettpris:
Ståplass: 395,- (+ serviceavgift)
Sitte kategori 1: 495,- (+ serviceavgift)
Sitte kategori 2: 450,- (+ serviceavgift)
Sitte kategori 3: 395,- (+ serviceavgift)

Max 6 billetter pr kunde. Fri alder.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Artistens hjemmeside:
www.mumfordandsons.com
image/jpegSalkart 109 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk