MGPjr Julekonsert1_websak

Konsert

MGPjr - Julekonsert

Stjernene fra MGPjr holder tradisjonene i hevd. Også i år setter de sammen en forrykende konsert og drar på turné i store deler av landet, og søndag 15. desember står de igjen på scenen i Oslo Spektrum.

Konserten vil selvsagt bestå av stjernenes egne MGPjr-hits, ispedd kjente og kanskje mindre kjente låter som hører førjulen til. Det blir fest, det blir moro, det blir jul og det blir rock'n'roll!

Unik 4, Marcus & Martinus, Vicky, Henrik, Alexandra og Sval kommer - gled dere til MGPjr Julekonsert i Oslo Spektrum søndag 15. desember 2013 kl. 18.00!

Salgsstart:
Lørdag 31. august kl. 10.00
Billettpris:
330,- (+ serviceavgift)
Ingen aldersgrense. Kun sitteplasser.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ansvarlig arrangør:
Stageway og Stein Vanebo
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk