JMJ_websak

Konsert

Jean-Michel Jarre

Spiller i Oslo Spektrum fredag 28. oktober 2016

Fredag 28. oktober 2016 kl. 19.30 kommer legenden, komponisten og lyskunstneren Jean-Michel Jarre tilbake til Oslo Spektrum med et av sine fantastiske show.

18.30 - Dørene åpner.                                       
Ca. 19.30 - 20.15 - Support DJ                                
Ca. 20.30 - 22.30 - Jean-Michel Jarre
                                

Vær oppmerksom på at tidspunktene kun er ca.-tider og at det kan forekomme endringer. Vi oppfordrer derfor alle til å møte i gode tid.

Jean-Michel Jarre er selve pioneren innen elektronisk musikk kombinert med spektakulære lysshow. Han er antakelig mest berømt for sine enorme utendørsshow. Allerede i 1979 holdt han en konsert på Place de la Concorde i Paris med et gigantisk lyd- og lysshow for en rekordstor publikumsmasse, på ca. 1 million. Denne publikumsrekorden har han siden slått tre ganger.

Jean-Michel Jarres første album, Oxygéne kom i 1976, er tidenes bestselgende franske album, og en milepæl i elektronisk musikkhistorie. Jean-Michel Jarre har siden vært svært så produktiv, og i mai  i år forventes et oppfølgingsalbum til «Electronica 1». Det nye albumet «Electronica 2» er blant annet basert på et meget spennende og fruktbart samarbeid med Hollywood-komponisten Hans Zimmer.

Med tanke på Jean-Michel Jarres konsertrulleblad, kan vi helt klart garantere en uforglemmelig elektronisk festkveld i Oslo Spektrum fredag 28. oktober. Dette blir en kveld for historiebøkene.

 

 

Salgsstart:
Onsdag 16. mars kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 650,-/550,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Ansvarlig arrangør:
Friction AS
Artistens hjemmeside:
http://jeanmicheljarre.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk