MUL_NW16_545x333

Familieshow

Marvel Universe LIVE! SUPERHELTER SAMLES

Marvel Universe LIVE! SUPERHELTER SAMLES besøker Oslo Spektrum 7.-9. oktober 2016.

Marvel fans, foren dere! Marvel Universe LIVE! SUPERHELTER SAMLES, er en unik og episk forestilling der du som sitter inne i arenaen får oppleve underholdning av en helt annen dimensjon. Bli med å heie frem dine favoritter blant Marvels superhelter når blant andre Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor og Black Widow kjemper mot Loke og Marvels mest skumle skurker i et actionfylt familieshow i Oslo Spektrum!

Marvel Universe LIVE! SUPERHELTER SAMLES anses å være det mest teknisk avanserte live underholdningsshowet noensinne. Du vil definitivt føle energien fra forestillingens banebrytende spesialeffekter, fyrverkeri, utrolige stunts både i luften og på bakken, kampsporter, motorsykler og mye mer. Bli med på denne unike forestillingen. Hele universets skjebne står på spill!

Historien er basert på kampen om den kosmiske kuben, kilden til uante og voldsomme krefter som er en av de mest fryktede og skjulte skattene i Marvels univers. Den kosmiske kuben har blitt knust i flere deler av den mektige Thor for å unngå at kuben havner i gale hender. For å nedkjempe Loke må Marvels fremste superhelter stå sammen. Iron Man, Captain America, Thor og Hulk sammen med Spider-man og Wolverine reiser jorden rundt for å finne og samle sammen de knuste delene og dermed gjenopprette den kosmiske kuben. I jakten på disse delene møter superheltene noen av sine største motstandere og fiender, blant annet Loke, Green Goblin, Doctor Octopus, Red Skull, Aldrich og Electro. Disse fiendene har ingen problemer med å forene sine krefter dersom det kan bidra til oppnåelse av målet om verdensherredømme.

Gå ikke glipp av dette fantastiske showet i Oslo Spektrum 7.-9. oktober 2016!

Alle snakker norsk!


Forestillinger: (trykk på ønsket forestilling for å komme til kjøpsside)
Fredag 7. oktober kl 19.00
Lørdag 8. oktober kl 11.00
Lørdag 8. oktober kl. 15.00
Lørdag 8. oktober kl. 19.00
Søndag 9. oktober kl 11.00
Søndag 9. oktober kl. 15.00

Varighet:
Ca. 2 timer inkludert 15 minutter pause.

Salgsstart:
Torsdag 7. april kl. 12.00
Billettpris:
100-felter
Voksen: 495,- (+ serviceavgift)
Barn/honnør: 435,- (+ serviceavgift)

200-felter
Voksen: 435,- (+ serviceavgift)
Barn/honnør: 365,- (+ serviceavgift)

Barn under 2 år trenger ikke billett dersom de kan sitte i fanget til en voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Feld Entertainment
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk