Cecilia Brækhus_websak

Boksing

The Homecoming

I Oslo Spektrum lørdag 1. oktober 2016 kl. 19.00!

Ca. 18.00 - Dørene åpner
Ca. 19.00 - 20.40 - Amatørkamper
Pause ca. 20 minutter
Ca. 21.00 - 21.30 - 1. proffkamp med Kevin Melhus og Christian Dulz
Pause ca. 30 minutter
Ca. 22.00 - Ring Seremoni/ Walk In
Ca. 22.30 - 23.00 - Hovedkamp med Cecilia Brækhus og Anne Sophie Mathis
Ca. 23.10 - Vinner Seremoni

Barer - åpningstider:
Barene er åpne fra døråpning frem til 21.00
Barene er stengt fra 21.00 til 21.30
Barene åpner igjen fra 21.30 til 22.15.
Stengt fra 22.15

Forbudet mot proffboksing i Norge blir opphevet og Norges ubeseirede boksedronning, Cecilia Brækhus, kan endelig bokse på norsk jord i Oslo Spektrum lørdag 1. oktober 2016!

"Endelig! Jeg er henrykt for å endelig få muligheten til å bokse på norsk jord. Dette har vært den store drivkraften de siste årene", sier Cecilia Brækhus.

Det historiske bokstevnet finner sted i  Oslo Spektrum lørdag 1. oktober. Det blir en spektakulær helaften med flere boksekamper, og Cecilia Brækhus vil skape idrettshistorie når hun entrer ringen i hovedstaden. "Jeg vil gjerne få takke mine fantastiske samarbeidspartnere og støttespillere, både sportslige og politiske. Det er mange som har jobbet hardt i lang tid for å gjøre dette mulig. Nå skal vi lage boksefest for det norske folk", sier Cecilia Brækhus.

Proffboksing har vært forbudt i Norge siden 1981, og Cecilia Brækhus og andre norske proffboksere har vært tvunget til å utøve sin sport i utlandet. I 2015 fikk Cecilia Brækhus avslag på sin første søknad om å få arrangere boksestevne på norsk jord, men etter en lang prosess har søknaden nå gått gjennom og det er endelig klart for kamp!

Cecilia Brækhus, kjent som The First Lady, er ubeseiret i sine 28 kamper som proffbokser. Hun er innehaver av WBC, WBA, IBF og WBO-titlene, og neste gang hun skal forsvare beltene skjer det i Oslo Spektrum mot franske Anne Sophie Mathis.

Vi inviterer publikum til en fantastisk helaften med 8 boksere, 4 kamper, artister og DJs. Velkommen til boksefest i Oslo Spektrum lørdag 1. oktober kl. 19.00!

Salgsstart:
Torsdag 30. juni kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplass, kategori 1: 2490,-
Sitteplass, kategori 2: 1490,-
Sitteplass, kategori 3: 690,-

For henvendelser om Ringside-billetter, kontakt First Lady Promotion på billetter@firstladypromotion.no

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Ansvarlig arrangør:
First Lady Promotion AS
Artistens hjemmeside:
http://firstladypromotion.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk