Bryan Adams_websak

Konsert

Bryan Adams

Spiller i Oslo Spektrum torsdag 9. februar 2017 kl. 19.30.

Bryan Adams, en av tidenes største hitmakere, kommer til Oslo Spektrum torsdag 9. februar. Med seg har han et strålende show, favorittlåter, og nye låter fra det siste albumet, «Get Up».

Get up, er Bryan Adams 13. studioalbum, det er relativt nytt, og ble gitt ut i oktober 2015, til flotte anmeldelser i både USA og Europa.

Bryan Adams karrieren startet med utgivelsen av debutplaten, «Bryan Adams» i 1980. Året etter kom «You Want It You Got It». Bryan Adams var meget produktiv, og i 1983 kom favorittalbumet, « Cuts Like A Knife». Det stoppet ikke her. Året etter, i 1984, gav han ut sitt mest suksessfulle album, «Reckless». «Reckless» var stappfull av publikumsfavoritter; «Run To You», «Heaven», «Summer Of 69», «Somebody» og «It`s Only Love». Albumet solgte til tre ganger platinum i Canada, og endret Bryan Adams liv for alltid. Siden den gang har han blitt nominert til – og vunnet - flere Grammys og blitt hedret med en stjerne på Los Angeles Walk Of Fame.

Det er bare å glede seg til en minnerik kveld med en av verdens dyktigste artister. Vi lover god stemning, begeistring og allsang i Oslo Spektrum 9. februar kl. 19.30!

 

 

Salgsstart:
Onsdag 31. august kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 595,-/695,- (+ serviceavgift)
Ståplasser: 595,- (+ serviceavgift)

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ansvarlig arrangør:
Friction AS
Artistens hjemmeside:
https://www.bryanadams.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk