The Nordic Rumble_websak[1]

Boksing

The Nordic Rumble - ny dato!

Oslo Spektrum fredag 24. februar 2017 kl. 19.00.

Alle de fremste norske proffbokserne står på plakaten når Cecilia Brækhus igjen fyller Oslo Spektrum til boksefest fredag 24. februar 2017. Kvelden toppes med mega-oppgjøret mellom Brækhus og svenske Klara Svensson.

Arrangementet er flyttet fra 28.01.17

Det andre proff-stevnet på norsk jord byr på et av de største oppgjørene i verden når Brækhus skal hamle opp med førsteutfordrer Svensson.

Cecilia Brækhus (29-0) er rangert som verdens beste bokser i weltervekt-klassen, og regnes også som den beste uansett vektklasse. På plassen bak følger ”The Swedish Princess” Klara Svensson (17-1), som etter lange forhandlinger endelig er klar som motstander for ”The First Lady”.

I oktober skapte det første boksestevnet i Norge på 35 år historie. I januar skapes det historie på ny, når alle de fremste norske proffbokserne samles på en og samme kveld. Det betyr at både Aleksander Hagen, Kai Robin Havnaa og Tim-Robin Lihaug skal ut i tøffe kamper før Brækhus og Svensson entrer ringen.

Og som seg hør og bør er den amerikanske ringannonsøren Michael Buffer klar for sitt andre norgesbesøk. Mannen med den legendariske stemmesignaturen ”Lets get ready to rumble” gjør den historiske bokseaftenen – midt i hjertet av Norge – komplett.

Gå ikke glipp av gigantstevnet i Oslo Spektrum fredag 24. februar kl. 19.00!

Dørene åpner kl. 18.00.

Salgsstart:
Torsdag 15. desember kl. 09.00
Billettpris:
Ringside Premium: 3990,-
Ringside: 2990,-
Ordinær 1: 1990,-
Ordinær 2: 1590,-
Ordinær 3: 1190,-
Ordinær 4: 590,-

Alle priser er inkludert mva og serviceavgift.
Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
First Lady Promotion AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk