WWD_websak

Familieshow

Walking with Dinosaurs

I Oslo Spektrum 12.-14. oktober 2018

Dinosaurene inntar Oslo Spektrum 12.-14. oktober! WALKING WITH DINOSAURS - THE ARENA SPECTACULAR som har kostet nærmere 200 millioner å skape - er imponerende, både i kvalitet og størrelse. Produksjonen er fullspekket med hypermoderne teknologi som viser spektakulære og fargerike dinosaurer i naturlig størrelse: basert på den aller nyeste forskningen.

Forestillingen, som er basert på den prisvinnende BBC TV-serien, er tilbake i 2018. Forestillingen er sett av mer enn 9 millioner mennesker i hele 250 byer verden over og skal nå ut på ny internasjonal turné.

Den 1 time og 40 minutter lange forestillingen forteller historien om dinosaurenes evolusjon med nesten filmatisk realisme. WALKING WITH DINOSAURS - THE ARENA SPECTACULAR viser samspillet mellom dinosaurene, hvordan de kjøttetende dinosaurene utviklet seg til å gå på to ben og hvordan de gressetende beskyttet seg mot de mer imponerende rovdyrene.

Ni ulike arter representerer den 200 millioner år lange tidsperioden med dinosaurer, der den største er 11 meter høy og 17 meter lang. Vi får møte Tyrannosaurus Rex - terroristen fra urtidens terreng, Plateoraurus og Liliensternus samt Stegoraurus, Allosaurus, Torosaurus, Utahraptor og Brachiosaurus. Et team på hele 50 mennesker står bak dinosaurproduksjonen, og inkluderer alt fra ingeniører, kunstnere, malere, animatroniske eksperter og kostymedesignere.

Vi tas med gjennom hele verdens historie; fra delingen av verdens kontinenter, overgangen fra ørkenlandskap til trias-periodens yppige grønne prærier og kreftene til den senere jura-perioden. Hav formes, vulkaner bryter ut, skogen brenner - alt leder opp til den massive kometens nedslag på jorden som ledet til dinosaurenes utryddelse.

Ta med hele familien til Oslo Spektrum og opplev verdens beste dinosaurshow 12.-14. oktober 2018!

Salgsstart:
Fredag 16. februar kl. 09.00
Billettpris:
460,- (+ serviceavgift)

Forestillingen inneholder sterke effekter/høye lyder og kan virke skremmende på noen barn. Anbefales ikke for barn under 3 år.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Artistens hjemmeside:
https://www.dinosaurlive.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk