Nicki Minaj2_websak

Konsert

Nicki Minaj: The Nicki WRLD tour feat. Juice WRLD

Spiller i Oslo Spektrum 3. mars 2019 kl. 19.30

Tidligere i år annonserte vi at Nicki Minaj kommer til Oslo Spektrum søndag 3. mars 2019. Turneen ble opprinnelig annonsert som co-headliner med Future, som ikke lenger kommer til å være med. I dag slapp hun nye detaljer om turneen som kommer til Europa på nyåret sammen med Juice WRLD.

Minaj har bestemt seg for nye kreative løsninger som vil gi fansen muligheten til å få en ordentlig Queen-opplevelse! I tillegg kommer Chicago-rapperen Juice WRLD til å være en del av turneen. Han ble for alvor satt på det internasjonale hiphop-kartet med hitene «All Girls Are the Same» og «Lucid Dreams». Hans melodiøse produksjoner kombinert med tekster med skarpe betraktninger har gitt ham både en stor følgerskare og platekontrakt med Interscope Records. I høst gjestet han Oslo og spilte en veldig utsolgt konsert på Sentrum Scene!

“I’m so excited to bring the full Nicki Minaj experience to my fans in Europe,” sier Minaj. "My creative director Jamie King and I have been carefully crafting the most exhilarating, unique, memorable piece of art to share with my incredible fans. I’m in love with Juice Wrld’s music & feel so stoked to have him join me. This will be one for the books.”

Nicki Minaj kommer også til å invitere lokale artister i hvert land til å være med på konserten i deres by. På samme måte som hennes suksefulle og kritikerroste Pinkprint Tour, vil denne turneen by fansen mange overraskelser og innblikk i hennes verden.

Opp igjennom årene har Nicki Minaj skapt historie og påvirket alle deler av popkulturen. I år slapp hun sitt platinum-selgende album Queen, og ble den første kvinnelige artisten som har medvirket på 100 låter med plassering på Billboard Hot 100!

Velkommen til Nicki Minaj og Juice WRLD i Oslo Spektrum 3. mars 2019 kl. 19.30.

 

Salgsstart:
Fredag 15. juni kl. 10.00
Billettpris:
Ståplass: 610,- (+serviceavgift)
Sitteplass: 655,-/555,- (+serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk