Odd Nordstoga_websak

Konsert

Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester - JUL

Spiller i Oslo Spektrum 7. desember 2018.

Jul og Odd Nordstoga er kjent og kjært for dei fleste: "Jul i Svingen", "Strålande Jul" med Sissel og Odd, julekonsert med Det Norske Kammerorkester vesle julaftan pluss mange opptredener på TV i samband med jula seier sitt.

Men Odd Nordstoga har aldri hatt ein eigen julekonsert før. Ikkje før no! Endeleg dreg han ut på turné med sitt rike julereportoar. Med seg har han eit av verdas beste orkester; Det Norske Kammerorkester. Saman har dei laga ei ny juleplate med både nye julelåtar og tradisjonelle julesongar på Odds særeigne vis. Endeleg kan du høyre Jul i Svingen med han som har laga den, i tillegg til alle dei andre julesongane du tenker på med Odd Nordstoga. Dette er årets julegave frå Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester til alle dei som vil gå på ein verkeleg flott julekonsert i år.

Vel møtt til ein høgtidsam, humørfylt, varm julekonsert fredag 7. desember 2018 i Oslo Spektrum. Det blir garantert god jul!

For 10 billetter eller fler, kontakt gruppe@oslospektrum.no!

Salgsstart:
Fredag 15. juni kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 550,- (+ serviceavgift)
Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Stageway AS
Artistens hjemmeside:
http://oddnordstoga.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk