MObama_websak

Foredrag

Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama

I Oslo Spektrum torsdag 11. april 2019

USA`s tidligere førstedame, Michelle Obama, kommer til Oslo Spektrum torsdag 11. april 2019 med turneen, Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama.

13. november 2018 var det verdenslansering av Michelle Obamas memoarer «Min historie» (Becoming).  Boken har hatt stor suksess, og er allerede oversatt til 31 språk og ligger på førsteplass i 11 land. I boken deler hun sine ærlige refleksjoner om de opplevelser, både private og offentlige, som har formet henne. Fra hennes oppvekst i Chicago, balansen mellom karrieren og rollen som mor, og hennes år boende på den mest kjente adressen i verden.

Michelle Obama anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner- og som førstedame av USA, den første afroamerikaneren i denne rollen. Hun var også med på å gjøre Det hvite hus mer inkluderende og åpent, samtidig som hun har blitt en av verdens tydeligste stemmer for kvinner og barn i USA- og verden over.

- Jeg kunne ikke vært mer begeistret over å få besøke flere land og byer, sier Michelle Obama- og legger til: Jeg er overveldet over responsen turneen har fått så langt - og den interessen vi har fått fra så mange ulike miljøer. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan forlenge turneen neste år- og fortsette samtalene med enda flere. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette diskusjonene som har vært så meningsfulle for meg- og forhåpentligvis for mange andre.

Velkommen til samtale og refleksjoner, fra oppvekst til adresse Det hvite hus med Michelle Obama i Oslo Spektrum torsdag 11. april 2019.

Salgsstart:
Fredag 14. desember kl. 9
Billettpris:
Sitteplasser: 4375,-/2910,-/2125,-/1240,-/945,-/805,-/555,-/445,- (alle priser er oppgitt uten serviceavgift)

Max 4 billetter pr kunde.

Ingen aldersgrense.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk