Jim Jefferies_websak

Stand-up

Jim Jefferies: The Night Talker Tour

Besøker Oslo Spektrum søndag 15. desember 2019

Jim Jefferies er en av de mest anerkjente komikerne i sin generasjon. Han underholder publikum over store deler av verden med sine provoserende og tankevekkende stand-up show, der han ofte tar pulsen på politikk, nyheter og bentente saker som våpenkontroll i USA og narkotika. Han har også ukentlige show på Comedy Central der han blant annet har den populære rollen som metrolog. Som politisk kommentator, skuespiller og skribent har Jim Jefferies et meget stort register å spille på.

Hans siste turné, The Unusual Punishment Tour, fikk fire av fem stjerner av The Evening Standard og The Times med omtaler som «brutally honest humour» og «an hour of comedy that increasingly finds a beautiful balance between the jagged and the shrewed, the vicious and the vulnerable»

Velkommen til et heftig show uten filter i Oslo Spektrum søndag 15. desember kl. 19.30!

Salgsstart:
Fredag 7. juni kl. 10.00
Billettpris:
464,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul
Artistens hjemmeside:
https://jimjefferies.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk