a-ha

Konsert

a-ha

Arrangementet er avsluttet: 04.12.10

Da a-ha kunngjorde at de skulle legge opp, ble tre konserter i Oslo Spektrum 2., 3. og 4. desember utsolgt på utrolig kort tid.
Ending On A High Note-turneen, som startet i Buenos Aires 4. mars har høstet strålende kritikker verden over, og det er med stor glede vi nå kunngjør at det settes opp en ekstra konsert tirsdag 30. november.

Aldri har vi sett eller hørt noe lignende i vårt land, og a-ha har i løpet av sin karriere blitt et kjært navn for oss alle. I år feirer de sitt 25 års jubileum for sin debutplate, og gjennombruddet med den uslåelige førstesingelen, "Take On Me". Nå 25 år senere sier de takk for seg, og velger å gi seg mens de enda er på toppen.

Årets album, deres siste i rekken, har vært en kjempesuksess både her og i utlandet. De har imponerende 9 studioalbum bak seg med et samlet salg på over 35 millioner. Det er nemlig ikke bare her i landet de har satt sitt spor. De har turnert verden rundt flere ganger, og de har faktisk en verdensrekord i Guinness Book of Records for konserten med størst betalende publikum noen sinne, med nærmere to hundre tusen tilskuere i Rio De Janerio i 1991. Musikere over hele verden elsker dem, og de blir ofte nevnt som inspirasjon for store artister som Coldplay, Keane, Kanye West, Oasis og Robbie Williams. I 2006 vant de vel fortjent den internasjonale The Q Inspirational Award, som et tegn på hva de har betydd for internasjonal pophistorie. Historie skrev de allerede i 1985 da de toppet Billboardlisten, verdens viktigste hitliste, med ”Take On Me”. De åpnet norsk musikk for verden og endret våre tanker om norsk musikk for alltid. Fortsatt aktuell i år, vant sangen tidenes vg-lista låt på Spellemannsprisenens 50 års jubileum. Prisen ble stemt fram av folket, og forteller hvilken plass bandet og sangen har i folks hjerter den dag i dag.

Helt frem til i dag og deres siste utgivelse, "Foot Of The Mountain" har det vært noe spesielt med musikken til a-ha som gjør at det alltid er en gjenkjennelse og en trygghet over sangene deres. Enda så mange år det har gått siden starten, og så mye de har utviklet seg musikalsk er det bare a-ha som høres akkurat ut som dem selv.

For å feire en fantastisk karriere sammen med sine fans, ønsker a-ha nå å gjøre en siste verdensomspennende turné, "Ending on a High Note", for å invitere oss med på en runde med gamle og nye sanger. For aller siste gang her i Norge spiller de i Oslo Spektrum den 4. desember 2010 kl. 19.30. 

EKSTRA BILLETTER I SALG TIL DE SISTE A-HA KONSERTENE:
Etter gjennomføringen av gårsdagens konsert har vi funnet en produksjonsløsning som gjør det mulig å øke kapasiteten med noen hundre ståplasser til a- has siste konserter. Billettene er i salg nå!

Dørene åpner 18:30, det er ingen support!

Pris:
kr 475,- ink. avgift. Stå og sitteplasser.

Billettbestilling, forbruker:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
www.oslospektrum.no  / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133

For billett til rullestol/ledsager, kontakt Oslo Spektrums Billettkontor.  

Ansvarlig arrangør: a-ha network

image/jpegSalkart 71 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk