Camila Cabello_websak

Konsert

Avlyst - Camila Cabello - The Romance Tour

Konserten er utsatt. Ny dato kommer.

Camila Cabello-konserten i Oslo Spektrum 26. mai er dessverre avlyst. Vi gleder oss til å ønske Camila Cabello velkommen tilbake til Oslo ved en senere anledning.

Viktig informasjon om hvordan du refunderer dine billetter her:
 For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - bruk kontaktskjema
Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilhørende kortet som ble benyttet ved kjøp.
Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring. NB! Billetter blir ikke automatisk refundert.
Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke. Frist for refundering er 26. juli.
 
Etter refunderingsfristen, 26. juli er utløpt, vil ikke billettene bli refundert. Har ikke Ticketmaster svart på din henvendelse og bekreftet refusjon innen refunderingsfristen, er det viktig at du kontakter dem FØR refunderingsfristen er utløpt, for å sikre refusjon av dine billetter.

 

 

Endelig kan vi avsløre at Camila Cabello kommer til Oslo Spektrum med «The Romance Tour».

Camila Cabello er født på Cuba og oppvokst i USA. Hun slo først igjennom som et medlem av popgruppen Fifth Harmony før hun bestemte seg for å satse på en solokarriere. Hennes solodebutalbum, «Camila», som ble gitt ut januar 2018, klatret raskt opp listetoppene og ble værende på topp i lang tid. Du har garantert hørt Camila Cabellos største hit «Havana», og hiten «Señorita» der hun synger med Shawn Mendes.

6. desember kommer Camilas etterlengtede nr. 2 album med tittelen «Romance». Vi har allerede fått høre godbitene «Shameless», «Cry For Me», «Easy» og «Liar», låter som absolutt står til forventningene. Nå venter vi spent på fortsettelsen!

Camila er bare i startgropen på en verdenomspennende og eventyrlige karriere. Hun har i tillegg til solokarrieren tatt på seg rollen som ambassadør for Redd Barna og debuterer som skuespiller og er involvert i musikken i den nye filmen «Cinderella» som kommer i februar 2021.

Vi gleder oss til å ta i mot Camila Cabello i Oslo Spektrum.

Salgsstart:
Fredag 29. november kl. 10.00

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation Norge
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk