Bill Burr_websak

Stand-up

Bill Burr 50

Besøker Oslo Spektrum fredag 3. mai 2019.

Bill Burr har gjort stor suksess som komiker og skuespiller, og fredag 3. mai 2019 tar han turen til Oslo Spektrum med sitt nyeste stand-up-show «BILL BURR 50».

Bill Burr har blitt en populær gjest hos kjente talkshowverter som Letterman, Conan O’Briain og Jimmy Fallon etter gjennombruddet i andre sesong av «Chappelle’s Show». Bill Burr er også kjent fra blant annet «Monday Morning Podcast», der han snakker åpenhjertig om turnélivet og aktuelle saker, og i rollen som Kuby fra suksess-serien «Breaking Bad».

Bill Burr er i dag aktuell med tredje sesong av sin animerte Netflix-serie «F Is For Family», der han selv spiller mot blant annet Laura Dern og Justin Long. Han er også snart aktuell i Hugh Jackman sin kommende film, «The Front Runner».

Vi ser frem til en latterfull aften med Bill Burr og showet «BILL BURR 50» i Oslo Spektrum fredag 3. mai 2019. Velkommen!

Salgsstart:
Fredag 23. november kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 464,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul
Artistens hjemmeside:
http://billburr.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk