Blue Planet_websak

Blue Planet II - Live In Concert

BBC-filmen Blue Planet II vises på en gigantisk LED-skjerm, presentert ved bruk av 4K-teknologien, akkompagnert live av Praha Filharmoniske Orkester, i Oslo Spektrum fredag 22. februar 2019.

Det hele startet for 20 år siden da et filmteam fra BBCs naturhistoriske avdeling satte seg som mål å lage en filmserie om verdenshavene, slik man aldri har sett dem før. De unike opptakene endte opp som den prisvinnende serien The Blue Planet, med premiere i 2001.

En hel generasjon senere har flere kamerateam igjen dykket ned i dypet og filmet fra de iskalde polområdene til korallrev med yrende liv. Blue Planet II er akkompagnert av vakker orkestermusikk, komponert av Bleeding Fingers Music og Oscar-vinner Hans Zimmer. Praha Filharmoniske Orkester, med dirigent Matthew Freeman i spissen, vil framfør musikken som ble skrevet for BBC-serien.

Velkommen til en altoppslukende opplevelse, en musikalsk- og visuell reise under vann, i Oslo Spektrum fredag 22. februar 2019.

For 10 billetter eller fler, kontakt gruppe@oslospektrum.no!

https://www.blueplanet2.no
https://www.bbcstudios.com
https://www.fkpscorpio.no
https://www.oslospektrum.no

Salgsstart:
Fredag 15. juni kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 700,-/600,-/500,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
FKP Scorpio
Artistens hjemmeside:
https://www.blueplanet2.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk