Dylan_web2

Konsert

Bob Dylan

Spiller i Oslo Spektrum torsdag 30. juni 2011 kl. 19.30!

Bob Dylan er kjent for å levere en unik konsertopplevelse kveld etter kveld på sin Never Ending Tour. Med et rullerende konsertrepertoar på over hundre låter blir dette garantert en uforglemmelig kveld med en stor legende.

Bob Dylan er ikke bare en artist, men også en kunstner og poet som har hatt en enorm betydning, og som til tider har vært en kontroversiell figur i musikkens verden. Dylans karriere startet med amerikansk folkemusikk og protestbevegelse på begynnelsen av 60-tallet, noe han snart smeltet sammen med rock og pop. Han går for å være opphavsmannen til folkrock, og bidro til en utvikling der popmusikken fikk et dypere og mer seriøst budskap.

Med 46 utgitte plater, over 110 millioner solgte album, Grammy Awards, Golden Globe, Academy Awards, Pullitzerpris, Rock and Roll Hall of Fame og utallige nominasjoner er det ingen tvil om Bob Dylans profesjonelle tyngde. Enda viktigere er plassen låtene har fått hos flere generasjoner med lyttende fans gjennom hans 50 år lange karriere om artist. Vi kjenner alle til låter som Blowin' in the Wind, Like a Rolling Stone, Knockin' on Heaven's Door, Mr.Tambourine Man og en rekke andre kjente klassikere fremført av Dylan selv, og av andre store artister som Eric Clapton, Rolling Stones, Sonny and Cher, Jimi Hendrix, Bob Marley, Perl Jam og Red Hot Chili Peppers.

Vi anbefaler dere å være tidlig ute med billettbestilling!


Salgsstart mandag 28. mars 2011 kl. 09.00.


Billettpris:
705,-/605,-/430,- (kun sitteplasser). Prisene er inkludert serviceavgift.
Maks 6 billetter pr. kunde.

Billettsalg:
Oslo Spektrums Billettkontor, tlf: +47 815 11 211.
Billettservice, tlf: +47 815 33 133.

For billetter til grupper, rullestolbruker med ledsager, kontakt Oslo Spektrums Billettkontor.

Les mer på www.bobdylan.com

Ansvarlig arrangør: Live Nation

image/jpegsalkart 101 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk