r+©yksopp008[1]_545x363

Premium

Med Premium-billetter kan du og dine gjester oppleve et bredt spekter av konserter og show med egen inngang og servering av tapas og drikke i uformelle og hyggelige omgivelser.

Premium-billetter inkluderer:

• Billetter til arrangementet (minimum 4 billetter)
• Smakfull tapas
• Eget barområde
• Egen inngang

Pris: kr 1 690,- pr. billett (eks. mva. på deler av beløpet).

amerikansk-losjemeny-1[1].jpg

Premium-billetter passer for både store og små bedrifter. Premium-billetter kan kjøpes til et enkelt arrangement, uten avtale, eller man kan inngå en Premium-avtale med fleksibilitet i forhold til hvilke arrangementer man ønsker å oppleve.

Fordelen med å inngå en Premium-avtale er at avtalekunder har prioritet de gangene det er knapphet på billetter. En avtale tegnes for ett år av gangen med et minimumsuttak på 30 Premium-billetter i løpet av et år. Uttaket av Premium-billetter bør skje i avtaleåret, men selve arrangementet kan derimot avholdes etter at avtalen er utgått.

For å kunne følge med på nye arrangementer anbefaler vi å bli mottaker av vårt Premium-nyhetsbrev. Meld deg på via www.oslospektrum.no/nyhetsbrev!

Dersom du ønsker å bestille billetter, har spørsmål eller du ønsker en befaring, ta kontakt med Cathrine Heiberg på +47 982 27 933 eller send e-post til premium@oslospektrum.no.

Med vennlig hilsen

Oslo Spektrum Arena

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk