Camila Cabello_websak

Konsert

Camila Cabello - The Romance Tour

I Oslo Spektrum 26. mai 2020

Endelig kan vi avsløre at Camila Cabello kommer til Oslo Spektrum med «The Romance Tour» tirsdag 26. mai 2020 kl. 19.30.

Camila Cabello er født på Cuba og oppvokst i USA. Hun slo først igjennom som et medlem av popgruppen Fifth Harmony før hun bestemte seg for å satse på en solokarriere. Hennes solodebutalbum, «Camila», som ble gitt ut januar 2018, klatret raskt opp listetoppene og ble værende på topp i lang tid. Du har garantert hørt Camila Cabellos største hit «Havana», og hiten «Señorita» der hun synger med Shawn Mendes.

6. desember kommer Camilas etterlengtede nr. 2 album med tittelen «Romance». Vi har allerede fått høre godbitene «Shameless», «Cry For Me», «Easy» og «Liar», låter som absolutt står til forventningene. Nå venter vi spent på fortsettelsen!

Camila er bare i startgropen på en verdenomspennende og eventyrlige karriere. Hun har i tillegg til solokarrieren tatt på seg rollen som ambassadør for Redd Barna og debuterer som skuespiller og er involvert i musikken i den nye filmen «Cinderella» som kommer i februar 2021.

Vi gleder oss til å ta i mot Camila Cabello i Oslo Spektrum tirsdag 26. mai kl. 19.30!

Salgsstart:
Fredag 29. november kl. 10.00

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation Norge
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk