Håndstående med logol_websak

Sirkus

Cirque du Soleil - Alegrìa

“Verdens beste sirkus” er tilbake i Oslo Spektrum med 4 forestillinger fra 28. februar til 2. mars 2013. Forestillingene heter Alegrìa og handler om barokkens ode til ungdommens energi, kraft og eleganse. 

Det spektakulære nysirkuset imponerer igjen med håndplukkede artister og akrobater fra hele verden. De flyr gjennom luften, sjonglerer med kniver i ilddans, byr på trapeskunstnere, sjonglører og turnere i verdensklasse, samt mye magi.

For det er nettopp magisk denne forestillingen er. Du vil oppleve å bli nærmest «løftet» ut av setet og ført inn i en fantasiverden hvor musikken, dansen, lysshowet, kostymene, scenografien og artistene tar deg med på en inspirerende og pirrende fantasireise. Dette er sirkus på sitt beste og mer enn det: Forestillingene til Cirque du Soleil er fortellinger, formidlet gjennom sang, musikk, dans og akrobatikk. Alegrìa handler om makt og hvordan makt forandres over tid. Stykket tar for seg evolusjon fra gammelt monarki til moderne demokrati og universet er bygget opp av konger, narrer, tiggere, gamle aristokrater, barn og trubadurer.

Cirque du Soleil startet med en gruppe på 20 gateartister i 1984, og i dag er Cirque du Soleil en stor Quèbeck-basert organisasjon med over 5.000 ansatte, hvorav ca. 1.300 av disse er artister fra mer enn 50 ulike land. De leverer artistisk underholdning av ypperste standard og har levert undere og gleder til mer enn 100 millioner publikummere i over 300 byer og over 40 land på seks kontinenter.

Alegrìa er mer enn et show - det er en spennende og unik opplevelse som bergtar publikum i alle aldre. 

Forestillinger:
Torsdag 28. februar kl. 20.00
Fredag 1. mars kl. 20.00
Lørdag 2. mars kl. 16.00
Lørdag 2. mars kl. 20.00

Varighet:
Ca 2,5 time inkludert pause
 

Salgsstart:
Fredag 14. september kl. 09.00.
Billettpris:
Prisnivå 1, 720,- (+ serviceavgift)
Prisnivå 2, 620,- (+ serviceavgift)
Prisnivå 3, 570,- (+ serviceavgift)

Kjøp av billetter
Billetter til Oslo Spektrum kan kjøpes via:

  • www.ticketmaster.no eller Ticketmaster App
  • For billetter til grupper over 15 personer, send mail til gruppe@oslospektrum.no
  • For billetter til rullestolbruker med ledsager, kontakt Ticketmaster her
  • Har du allerede kjøpt billetter, men trenger support - kontakt Ticketmaster her

 

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
image/pngSalkart 92 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk