Dropkick Murphys_websak

Konsert

Dropkick Murphys

Spiller i Oslo Spektrum 3. februar 2020

Det er en glede å melde at Dropkick Murphys returnerer til Oslo Spektrum mandag 3. februar 2020!

Dropkick Murphys er med sin blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk en av tidenes beste liveband. På scenen er Dropkick Murphys et fyrverkeri av et band, de nærmest trollbinder publikum. Bandet har vært i Oslo tidligere og har flere ganger spilt for fulle hus på Sentrum Scene og i Oslo Spektrum.

Dropkick Murphys ble dannet i Massachusetts i 1996 der de startet å spille i kjelleren til en barberer i nabolaget. Med sterk lokal forankring og med dype irske røtter har gruppas konserter under den årlige St. Patrick’s Day blitt legendariske, og nærmest en turistattraksjon i seg selv.

Vi garanterer feststemning i Oslo Spektrum med Dropkick Murphys mandag 3. februar kl. 19.30. Velkommen til en av vinterens mest energiske konserter!

Salgsstart:
Mandag 1. juli kl. 10.00
Billettpris:
Stå- og sitteplasser: 520,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ansvarlig arrangør:
All Things Live Norway
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk