Gitarkameratene_web

Konsert

Gitarkameratene

Spiller i Oslo Spektrum onsdag 15. desember kl. 19:30!

Gitarkameratene har åpnet sin tilbakekomst med et godt gammeldags brak denne våren! Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Lillebjørn Nilsen og Jan Eggum står igjen på samme scene, med salen full av et publikum uvillig til å gå glipp av et gjensyn med sine helter!

Sunde, Sivertsen og Nilsen holdt i 1987 en svært vellykket spontankonsert på Gleng Bokkafé i Sarpsborg. De bestemte seg for å ”slå sine pjalter sammen”, og med Eggum med på laget ble det planlagt turné. Det tok litt tid før de fikk navnet sitt, og lenge gikk de under ”Vinylkvartetten” seg i mellom, men etter en stund ble Lillebjørns forslag om Gitarkameratene opplest og vedtatt. I 1989 slapp de sin første plate. Alle fire brakte sin særegne stil inn i musikken, men nå hadde de også funnet et felles uttrykk. Låtene hadde noe ekte og nært ved seg, og sammen med en god porsjon humor var dette akkurat det folk ville ha. Da det neste albumet ”Typisk Norsk” kom i 1990 mottok de Spellemannsprisen for årets viseplate og ble hedret som Årets Spellemenn. Mange husker sikkert også forestillingen ”GitKam93” som gikk for fulle hus på Klubben i Tønsberg, på Chat Noir i Oslo og avsluttet på Chateau Neuf i 1994.

Gitarkameratene har satt et tydelig spor i folkesjela, og når Oslo Spektrum åpner dørene den 15. desember blir det et gledelig gjenhør med den største visesuksess i moderne tid!

En gang Gitarkamerat, alltid Gitarkamerat!
 

Pris:
520,- (kun sitteplasser).

Billettbestilling:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
www.oslospektrum.no / tlf: 815 11 211 
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133

Ansvarlig arrangør: Jørg-Fr. Ellertsen 

Ansvarlig arrangør:
asedasd
image/jpegSalkart 101 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk