www.oslospektrum.no

atle.no

Spørsmål og svar

Her gjør vi vårt beste for å besvare alle spørsmål om Oslo Spektrum Arena, for at ditt besøk skal bli best mulig.

Må jeg printe ut "Ticketfast-billetten" min?
Har du kjøpt en billett/er som er blitt tilsendt på mail fra Ticketmaster i form av en pdf-fil oppfordrer vi deg til å printe ut billetten/ene før du kommer til Oslo Spektrum. Har du en mobiltelefon der strekkoden/ene tydlig vises på skjermen vil vaktene i inngangene kunne scanne billetten/ene direkte fra telefonen. Oslo Spektrums Billettkontor vil være behjelpelig med å printe ut billetten/ene mot billettens/billettenes servicegebyr dersom det er behov for dette.

Jeg har alt kjøpt billetter men har problemer/vil gjøre endringer?
Kontakt Ticketmaster på telefon 22828197.

Hvor ligger Oslo Spektrum?
Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo. Trykke her for et detaljert kart over området.

Hvordan kommer jeg meg til Oslo Spektrum?
Vi holder til bare et par minutters gange fra Oslo Sentralstasjon og Oslo Bussterminal. I tillegg stopper alle byens T-banelinjer, de fleste trikkelinjene og mange av byens bussruter på Jernbanetorget, to minutters gange fra Oslo Spektrum. For detaljert reiseinformasjon anbefaler vi at du tar en titt på Ruter.

Hvor finner jeg salkart?
Du finner salkart til enkelt arrangementer på www.oslospektrum.no. Hvert arrangement har eget salkart som ligger i det grå feltet nederst på informasjonssiden som omhandler det aktuelle arrangementet. Hvert enkelt arrangement kan ha ulike salkart.

Hvor kan jeg kjøpe billetter?
Billetter kan kjøpes på www.ticketmaster.no, tlf 815 11 211 (billettkontor), tlf 22 82 81 97 og tlf 815 33 133 (callsenter). For billetter til rullestolbruker med ledsager, kontakt callsenter eller billettkontor. For billetter til grupper, til 10 personer eller fler, send mail til gruppe@oslospektrum.no.

Når er Billettkontoret åpent?
Mandag til fredag:        09.00 - 16.30
Lørdag og søndag:       Stengt

Hvor er inngangen min?
Inngangen står skrevet på billetten. For å lokalisere inngangen din, ta en titt på dette kartet.

Vi har fått ulike innganger. Kan vi likevel stå i samme kø?
Så lenge du har samme type billett som den du ønsker å stå i kø sammen med er dette ok. Dersom en har ståplass og en har sitteplass kan dere ikke benytte samme inngang.

Hvor kan jeg finne hittegods og beslaglagte gjenstander?
Hittegods og beslaglagte gjenstander blir oppbevart i resepsjonen. Ring telefonnummer 22 05 29 00 ved forespørsler.

Hvor kan jeg overnatte?
Vår nærmeste nabo er Radisson Blu Plaza Hotel, som ligger rett over veien. I umiddelbar nærhet ligger også blant annet Thon Hotel Terminus, Thon Hotel Spectrum, Scandic Byporten, Amerikalinjen og Clarion Hotel The Hub.

Har dere egne åpningstider i forbindelse med arrangementer?
Dørene i Oslo Spektrum åpner ca. en time før arrangementet/forestillingen begynner.
Ved arrangement på lørdag og søndag åpner Oslo Spektrums Billettkontor to timer før arrangementet begynner. Ved arrangement i ukedager har billettkontoret åpent, hele dagen frem til arrangementet begynner.

Er det mulig å ankomme arenaen i rullestol?
For reservasjon av rullestol- og ledsagerplasser, vennligst ring Oslo Spektrums Billettkontor på telefon 815 11 211, 22 82 81 97 eller 815 33 133 (callsenter). Det er satt av egne områder til rullestolbrukere med lett adkomst til arenaen. En rullestolbruker kan ta med èn ledsager. Husk at ledsager også trenger billett og at prisen på denne bestemmes av arrangør. Benytt inn- og utgang nr. 6. Personer med spesielle behov bes ta kontakt med Oslo Spektrums Billettkontor i forkant av arrangementet, telefon 815 11 211.

Er det trygt å kjøpe billetter utenom offisielle utsalgssteder?
Nei. Oslo Spektrum ønsker å gjøre sine gjester oppmerksom på at vi har hatt mange episoder med falske/ugyldige billetter. Kjøp alltid billetter via offisielle utsalgssteder. Selv billetter som ser ekte ut kan være manipulert. Dette vil først vise seg ved avlesing av strekkoden i inngangen. Falske/ugyldige billetter vil alltid bli avvist, uavhengig av kjøperens "gode tro". Vi samarbeider IKKE med firmaer som Viagogo og andre svartebørsselskaper.

Er det aldersgrense på arrangementer i Oslo Spektrum?
På våre arrangementer har vi normalt ingen aldersgrense. I de tilfeller hvor arrangør bestemmer noe annet, vil aldersgrensen bli opplyst om på vår hjemmeside og på billetten.

Er det mulig å parkere i nærheten av Oslo Spektrum?
Ja, det er mange parkeringshus i umiddelbar nærhet av arenaen.

Er det parkering for bysykkel i nærheten av arenaen?
Ja, det er et bysykkelstativ ved siden av Oslo Plaza, og to store stativer ved Vaterlandsparken mot Grønland.

Hva kan man ta med seg inn på en konsert?
Man skal ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe/spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt i inngangene. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

Dersom det er satt opp fotoforbud fra arrangørs side vil også fotoapparater kunne bli inndratt, dette gjelder særlig store kameraer med gode objektiver.

Verdifulle gjenstander som det ikke er tillatt å ta med inn i arenaen kan kunden levere fra seg til Oslo Spektrums personale i inngangen. Gjenstanden blir da tatt vare på og kunden kan hente den etter konserten mot fremvisning av hentelapp. NB! Denne tjenesten er på kundens eget ansvar og risiko. Oslo Spektrum tar ikke ansvar for tap/skade på disse. Vi anbefaler at kunden selv sørger for sikker oppbevaring utenfor arenaen.

Gjenstander som flasker, bokser, paraplyer, og alkohol vil ikke bli oppbevart.

Det er som regel ikke garderobemulighet i arenaen, og store sekker, kofferter ol henvises til oppbevaring i skap på Oslo S eller bussterminalen.

Kan jeg refundere billetter ved sykdom?
Kjøpte billetter refunderes ikke. Hvis et arrangement har flere forestillinger er det imidlertid mulig å bytte forestilling innenfor samme priskategori dersom det er ledige plasser.

Har dere ørepropper?
Ja, vi deler ut GRATIS ørepropper til de som måtte ønske det. Ta kontakt med våre verter og vertinner eller Røde Kors. Ørepropper finnes også i serveringsdiskene.

Er det minibank inne i Oslo Spektrum?
Nei, det er ikke minibank inne i Oslo Spektrum, men det finnes flere minibanker i umiddelbar nærheten. En av de nærmeste minibankene ligger på utsiden av Oslo Spektrum vis a vis Radisson Blu Plaza Hotel.

Betaling av drikke og snacks i Arenaen
Ved kjøp av drikke og snacks oppfordrer vi gjester til å betale med kort. Grunnen til dette er at Oslo Spektrum ønsker å minimalisere bruken av kontanter.

Russegrupper/dugnadsarbeid?
Vi benytter ikke dugnadsarbeid, men har deltidsansatte som tar seg av servering og publikumshåndtering. Tjenester som vask, vakthold og rigging leier vi inn.

 

Velkommen!