www.oslospektrum.no

guns-web

Konsert

Guns N' Roses

Spiller i Oslo Spektrum 2. juni 2010, kl 19:30

Support: Danko Jones
(For mer info se: www.dankojones.com)

Sjelden har fansen måttet vente så lenge på noe godt som på Guns N' Roses siste plate Chinese Democracy. Nå får vi endelig oppleve musikken live i Oslo Spektrum 2. juni!

Axl Rose begynte å jobbe med Chinese Democracy allerede i 1994, og etter rekordmange spekulasjoner kom endelig utgivelsen av Guns N' Roses sjette studioalbum fra Geffen Records i 2008. Han og bandet beviste at det kan lønne seg å vente, og Chinese Democracy møtte svært gode kritikker fra både fans og presse.

Guns N' Roses ble stiftet i Los Angeles i 1985, og var en sammenslåing av Axl Roses band Hollywood Rose og Tracii Guns band L.A.Guns. Deres første studioalbum Appetite for Destruction kom i 1987 og gjorde bandet verdensberømt med singler som Welcome to the Jungle og Paradise City. Med oppfølgerne Use Your Illusion I og Use Your Illusion II økte deres popularitet enda mer, og med over 100 millioner solgte album gjør det dem til et av de mest framgangsrike Hard Rock band noensinne.

Veien til suksess har allikevel ikke vært helt uten hull. GN'R har fått en historie med mye utskiftning av bandmedlemmer, og i dag er det kun Axl Rose som er igjen av den originale bandbesetningen. Han greier likevel å levere et utrolig godt resultat, tro mot sin opprinnelige sound, sammen med de nye medlemmene av bandet. VGs anmelder mente at Chinese Democracy var vellaget, at fansen får valuta for pengene og at det står respekt av det ferdige resultatet.

Gå ikke glipp av muligheten til å høre Guns N' Roses i Oslo Spektrum 2.juni! Du vil få alt du har ventet tålmodig på -og mye mer!

Les mer på www.gunsnroses.com

Billettpris: 
655,-/605,- (sitte/stå)
Det er en begrensning på kjøp av 6 billetter pr. person.

Billettbestilling, forbruker:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
www.oslospektrum.no / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133


Ansvarlig arrangør: Live Nation

 

image/jpegSalkart 71 KB