NIN_websak

Konsert

Nine Inch Nails

Spiller i Oslo Spektrum mandag 12. mai 2014 kl. 20.30.
Support Cold Cave spiller fra ca. kl. 19.30.

Endelig kommer Nine Inch Nails tilbake til Norge, denne gangen for å spille i Oslo Spektrum mandag 12. mai 2014

Nine Inch Nails slo ned som en bombe i 1989 med debuten "Pretty Hate Machine". Etter noen år i undergrunnsmusikkmiljøene ble de det første industribandet som oppnådde kommersiell suksess. Frontfigur Trent Reznor, som forøvrig er bandets eneste offisielle medlem, viste seg å være en unik produsent og multiinstrumentalist.

Trent Reznor la bandet «på hylla» i 2009, og det ble stille helt frem til juli i år. Plutselig var Nine Inch Nails tilbake som headliner på en av USA's største festivaler, Lollapalooza. I høst fulgte bandet opp med sitt åttende album kalt "Hesitation Marks". Og allerede i mai 2014 legger de ut på en etterlengtet Europaturné.

Nine Inch Nails musikkstil blir av musikkanmelderne beskrevet som heftig og melodisk, med et mørkt bakteppe. På bandets siste album overrasker Nine Inch Nails med å blande musikksjangeren elektronika med funk og rock, noe som fungerer overraskende godt.

Bandet har solgt over 30 millioner plater og vunnet flere Grammys. De har i tillegg til debutalbumet gitt ut albumene The Downward Spiral (1994) og With Teeth (2005) og en oppsiktsvekkende serie med singler som inkluderer hits som "The Hand That Feeds," "Only," "Every Day Is Exactly the Same" og "Survivalism".

Gled deg til en helaften med gamle og nye låter. Velkommen til Oslo Spektrum mandag 12. mai kl 19.30!

Salgsstart:
Fredag 29. november kl. 09.00
Billettpris:
Stå- og sitteplasser: 540,- (+ serviceavgift)
Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Atomic AS
Artistens hjemmeside:
http://www.nin.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk