Bratland_websak

Konsert

Ingebjørg Bratland

Spiller i Oslo Spektrum lørdag 25. november 2017 kl. 19.30!

Ingebjørg Bratland, vår nye pop- og folkemusikkdronning, spiller i Oslo Spektrum lørdag 25. november 2017 kl. 19.30

Ingebjørg Bratland er en aldri så liten musikalsksensasjon. Jenta fra Vinje i Telemark gjorde seg tidlig bemerket innenfor genrene folkemusikk, kved og sang, og med egne albumutgivelser utvider hun sitt repertoar og viser at hun behersker pop- og folkemusikk i god kombinasjon.

I 2014 kom utgivelsen av Ingebjørg Bratlands første soloalbum, «Berre meg», med listefavorittene «Ingen e som du» og «På avstand». Like etter, i 2015, kom det kritikkerroste albumet «Månesinn». Albumet treffer et bredt lag av Norges befolkning, og «Stjernene» og «Fordi jeg elsker deg» klatrer raskt på listene og blir publikumsfavoritter. Albumet har hittil solgt hele 40.000 eksemplarer, samt fått 10 millioner streams bare i 2016.

Ingebjørg Bratland har nettopp vært på turné og spilt for fulle hus i hele vårt langstrakte land, til strålende tilbakemeldinger. Hun har evnet å bergta sin konge, sitt publikum og sine anmeldere med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. Etter suksessåret året 2016 kan vi rett og slett begynne å glede oss til 2017. Ingebjørg Bratland vil nemlig by på flere spennende musikalske begivenheter. En av disse vil være utgivelse av et nytt album. En annen er konserten i Oslo Spektrum.

Vi ser frem til en fantastisk konsert, der vi får høre kjente og nye låter. Velkommen til Oslo Spektrum lørdag 25. november kl. 19.30!

Salgsstart:
Onsdag 7. desember kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 550,-/480,- (+serviceavgift)
Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Atomic Soul (Booking) AS
Artistens hjemmeside:
http://ingebjorgbratland.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk